Foto’s tonen iPad Air 2 met Touch ID vingerafdrukscanner

Op internet zijn foto's verschenen van de iPad Air 2. Een mock-up laat zien dat de iPad Air 2 vermoedelijk Touch ID krijgt en nog dunner wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad-air-mockup
Er zijn al heel wat foto’s gelekt van de iPhone 6. De iPad bleef een beetje achter in het geruchtencircuit, maar ze lijken nu toch los te komen. Zoals de foto hierboven, gepubliceerd door de Japanse website ASCII Plus. De foto’s tonen een iPad Air met Touch ID vingerafdrukscanner.

het gaat om mock-ups, waaruit een aantal vermoedelijke veranderingen in het design zijn af te lezen. De nieuwe iPad Air zou nog dunner zijn dan het huidige model, die slechts 7,5 mm dun is. De volumeknoppen zijn ook iets anders: ze zijn weggezonken in de behuizing, terwijl ze in het huidige model uitsteken. De Touch ID vingerafdruksensor kan gebruikt worden om toegang tot krijgen tot de iPad, maar komt ook van pas bij het kopen van apps en in de toekomst misschien ook voor het doen van aankopen.

Volgens verwachtingen heeft de iPad Air 2 hetzelfde schermformaat als de huidige iPad Air. Ook de resoltie van 2048 x 1536 zou hetzelfde blijven. Dit is een pixeldichtheid van 264 per inch. Binnenin vind je vermoedelijk een nieuwe A8-processor en de kwaliteit van de camera gaat vermoedelijk omhoog naar 8-megapixels. Nu maak je nog iPad-foto’s met een 5-megapixelcamera.

Lees ook: Dossier iPad Air 2

Hieronder zie je nog wat meer foto’s van de iPad Air en de mock-up van de iPad Air 2, afkomstig van de Japanse site.

ipad-air-2-mockup-6

ipad-air-2-mockup-5

ipad-air-2-mockup-4

ipad-air-2-mockup-3

ipad-air-2-mockup-2

ipad-air-2-mockup-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:09
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.