Facebook Paginabeheer breidt functies op iOS fors uit

Facebook Paginabeheer voor iOS geeft meer mogelijkheden voor berichten delen, locaties toevoegen, reageren met foto's en tags.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Facebook Paginabeheer 4.0Facebook Paginabeheer geeft pagina-eigenaren meer de touwtjes in handen. Na de grote 4.0-update twee weken geleden die het bewerken van berichten mogelijk maakte, zijn er in versie 4.1 behoorlijk wat punten op de i gezet. Je kan nu berichten vanaf je pagina delen en het is mogelijk een reactie aan berichten toe te voegen.

De mogelijkheden van reacties geven op je pagina zijn toegenomen. Het is nu mogelijk een foto toe te voegen aan een reactie en om andere Facebook pagina’s te taggen – dus te linken – in een reactie. Paginabeheer (of Facebook Pages in het Engels) is er verder in 8 nieuwe talen en moet stabieler werken.

De iPhone- en iPad-app Facebook Paginabeheer is alleen interessant als je een of meerdere eigen pagina’s hebt aangemaakt op Facebook, bijvoorbeeld voor een website, merk of winkel. Ook iCulture heeft al geruime tijd een Facebook Pagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 10:33
Categorie Apps
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.