facebook app reclame

Facebook voegt geluidseffecten toe aan app

De Facebook-app bevat voortaan een aantal geluidseffecten. Deel een artikel, like een post of druk op een tabblad en je hoort een kort geluid.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

facebook app reclameHet was je wellicht al opgevallen: navigeer je door de Facebook-app voor iOS, dan hoor je voortaan korte geluidseffecten. Like een post, deel een artikel of druk op een tabblad onderin de app, en er worden geluiden afgespeeld om je handeling nog eens extra te benadrukken.

Meer over Facebook lees je in ons Dossier Facebook

De geluidseffecten werden gisteravond toegevoegd in de update voor Facebook toegevoegd, maar kwamen pas iets later aan het licht: Facebook geeft geen update-informatie meer, wat betekent dat nieuwe functies niet gelijk worden ontdekt. Het lijkt er ook op dat de functie bij sommige gebruikers al iets langer te gebruiken was. Dit doet vermoeden dat Facebook al eerder bezig was met tests, maar dat de functionaliteit nu voor iedereen beschikbaar komt. In onderstaande video hoor je hoe de nieuwe geluidjes in de app klinken:

Facebook's app now makes cute little sounds

A video posted by Josh Constine (@joshsc) on

Je hoort uiteraard alleen de geluiden als je de volumeschakelaar van de iPhone hebt ingeschakeld. Wil je er liever niet naar luisteren? Dan kun je de effecten ook uitschakelen. Dat kan in het tabblad aan de rechterzijde binnen de Facebook-app, bij Instellingen > Geluiden > Geluid in app.

Via TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 februari 2015, 13:05
Categorie Apps
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.