Reacties voor: Evernote is gegevens van Mac-gebruikers kwijtgeraakt

Evernote is foto's en andere notitie-bijlagen van bepaalde Mac-gebruikers kwijtgeraakt. Een deel ervan blijkt niet terug te halen, geeft het bedrijf toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Backups? Anyone? Daily, weekly, monthly, etc? Prutsers.

  2. Kijk! Data in de cloud als backup en dan denken dat je safe zit. Evernote is alleen goed bruikbaar voor de knipselverzamelaars onder ons dus of het heel catastrofaal is dat er nu data is “verdwenen” betwijfel ik.

  3. Ik ben inderdaad belangrijke gegevens kwijt. Gelukkig nog het een en ander terug gehaald via time machine. Moet ik contact opnemen, of krijg je sowieso dat jaar gratis? Niet dat ik daar op uit ben, maar als het dan toch zo is!!

  4. Origineel geplaatst door xoniq
    Backups? Anyone? Daily, weekly, monthly, etc? Prutsers.

    Zeg je over jezelf

  5. Dat lijkt me toch heel erg sterk.

    Het artikel beweerd dat Evernote de gegevens niet terug kan halen, maar dat je met de betaalde versie wel zelf een kans hebt om de gegevens terug te halen…… dit zou wel heel erg vreemd zijn.

  6. Origineel geplaatst door Ja ik heb een naam
    Dat lijkt me toch heel erg sterk.
    Het artikel beweerd dat Evernote de gegevens niet terug kan halen, maar dat je met de betaalde versie wel zelf een kans hebt om de gegevens terug te halen…… dit zou wel heel erg vreemd zijn.

    Evernote kan niks terughalen zonder verlies van andere schade.

    Als jij, met Evernote Premium, terug gaat in de historie van je notities, dan verlies je sowieso inhoud, ten behoeve van je bijlagen.

    Dus stel jij hebt sinds het plaatsen van een afbeelding nog 3 A4 aan tekst geschreven, dan ben jij dus 3x A4 kwijt aan tekst om die afbeelding terug te krijgen.

    Kijk jij maar wat je belangrijker vind. Ik denk dat die keuze niet aan Evernote is. Dat is het verschil 🙂

    Desalniettemin zou je misschien toch denken dat een no-life developer (aka eindbaas) toch wel een weg zou kunnen vinden om die twee versies met elkaar te kunnen samenvoegen.. Dat zou top zijn 🙂

  7. Wat een geluk voor mij: Net vorige week al mijn notities omgehangen naar de ‘Notitie’ app van Apple. Voldoet voor mij en nadat Evernote de sync optie tussen devices wijzigde, had ik het wel gehad.

  8. Fijn als je Evernote als digitaal archief gebruikt. Nooit 100% vertrouwen dit soort diensten. Laatst waren al de abonnementsprijzen al verhoogd en de gratis versie beperkt. Er is een overstaptool naar OneNote. En iCulture heeft al een overstaptutorial geschreven voor de Notities-app. En er worden alternatieven voorgesteld. Nu dit nieuws. Denk dat we wel klaar zijn met Evernote nu toch?

  9. Ik ben niets kwijt. Ik gebruik Evernote voor in de klas notities te maken op m’n Mac en later te bekijken in de trein op m’n telefoon. Ik vind Evernote op gebied van notities mogelijkheden in layout veel beter dan de standaard Notities app van Apple. En bij mij komt er geen Microsoft brol nog op mijn toestellen dus OneNote is geen optie. Jammer dat S Note niet beschikbaar is voor Mac.

  10. Waarom toch die drang om alles in de cloud te zetten. Ik beheer zeer zeker mijn eigen data. Waarom zou ik nu opeens per maand willen betalen en waarom zou ik opeens bedrijven mijn data toe vertrouwen?? Je moest de voorwaarden een doorlezen! Pffff

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.