iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 13 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 13 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoSpeel je nog actief Pokémon Go? Met de nieuwste update wordt het makkelijker om bepaalde Pokémon te vangen. Ook Google Foto’s is nu makkelijker in gebruik, want die app kan nu automatisch gedraaide foto’s recht zetten. Tinder is ook weer druk bezig, want met Smart Photos weet je welke foto het populairst is. En hoe zit dat met het traag opladen van de iPhone 7 Plus-batterij? Ook krijgen we vandaag een blik op de nieuwe Apple Store in Regent Street in Londen. En bij je tevreden met hoe Siri werkt met alledaagse vragen? Dat en nog veel meer vind je hier in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Philips Hue-app met afbeeldingen voor scenes.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Knab Bankieren (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Heb je je bankzaken lopen bij de Knab? Dan kun je nu rekenen op een nieuw design voor haar app.
  • Philips Hue (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - De Hue-app heeft verbeteringen in de Picture-scenes.
  • Periscope (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 12.0+) - Mensen die je volgt zijn nu eenvoudiger te herkennen in de reacties. Ook kun je de tweet van de maker van de live-uitzending retweeten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.