Fortnite vs Apple

Reacties voor: Epic Games Store komt ook naar de iPad en dat is goed nieuws voor Fortnite-spelers

Drie jaar nadat Apple het ontwikkelaarsaccount van Epic Games opschortte, is er goed nieuws voor fans van Fortnite. De game keert terug in de eigen Epic Games Store. Langzamerhand komen daarover meer details naar buiten.

Reacties: 7 reacties

  1. Bedankt voor de tip van gisteren over het uitzetten van mogelijk mogelijke installatie van andere Appstores, dat heb ik maar vast gedaan. Wat Epic betreft: ik snap best wel dat Apple niet blij is met een bedrijf die je verdienmodel probeert te ondergraven en ook maar door blijft zeuren op een zeer irritante manier, en bovendien in het verleden al heeft laten zien zich niet aan de regels te houden. Spotify heeft ook regelmatig zijn mond open gedaan maar bleef zich wel aan de regels houden en kreeg zodoende ook geen probleem met zijn account.

    Reageer op hans

  2. Epic kan natuurlijk niet wachten om de spaarpotjes van de kinderen leeg te roven….

    Reageer op Flieps

  3. Ik mag hopen, dat Apple keihard wordt aangepakt. Het is altijd hetzelfde met Apple. Blijven traineren en frustreren.

    Reageer op Bart

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt met update over Fortnite die terugkeert naar de iPad.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.