Eerste wachtrij voor iPhone 3G bij Apple Store Fifth Avenue

Bij de Apple Store Fifth Avenue in New York is de eerste wachtrij ontstaan voor de iPhone 3G. Maar de bedoeling van de wachtenden is niet helemaal duidelijk: een recordpoging, publiciteitsstunt of toch iPhone-fans?

iPhone WachtrijDe iPhone-gekte is alweer uitgebroken: bij de Apple Store aan Fifth Avenue in New York is de eerste wachtrij gesignaleerd, een week voordat de iPhone 3G officieel verkrijgbaar is. De rij is nog maar 10 mensen lang en groeit nauwelijks, maar aan alles is te zien dat ze van plan zijn om de volledige zeven dagen te blijven wachten: stoelen, proviand, extra kleding en afdekzeil om even de camera’s te ontvluchten. Want je kunt je afvragen: zijn deze mensen echt zo Apple-gek, of willen ze hun 15 minutes of fame op alle nieuwszenders die de komende dagen langskomen?

Apple Store-medewerkers kwamen langs om een praatje te maken met de fans. Verslaggever Wayne Schulz sprak met de politie en hoorde van hen dat de rij zich sinds vrijdagochtend begint te vormen. Nummer 1 in de rij bestaat eigenlijk uit drie personen: een man, vrouw en een baby. Zij vertelden de politie en de bewakers dat ze van plan zijn een record te vestigen voor het langste verblijf in een wachtrij. Ook denken ze een recordpoging te doen met de eerste baby in een wachtrij. Voorlopig komen er nog geen afzettingen.

GearDiary schrijft verder dat de bedoelingen van de mensen in de wachtrij nogal onduidelijk is:

It appears that most (if not all) of the people in line are part of some group who may be either attempting to set a record for waiting in line or gain some publicity for themselves. It’s too early to tell if this is a hoax or whether these folks will stay in line through sun and rain for the next seven days.

Dus toch een publiciteitsstunt? Mocht de groep inderdaad de volledige week blijven zitten, dan wachten ze langer dan dat er voor de originele iPhone werd gewacht. Gelukkig is het lekker weer in New York.

Via: GearDiary en Engadget (filmpje)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2008, 9:41
Categorie Achtergrond
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.