De eerste Belgische Apple Store gaat op 19 september open.

Foto van Apple Store Brussel toont nieuwe inrichting

Voor het eerst is er een duidelijke, mooie foto van Apple Store Brussel verschenen. De eerste Belgische Apple Store gaat op 19 september open.

Voor het eerst is er een mooie, duidelijke foto van Apple Store Brussel verschenen. De eerste Belgische Apple Store gaat op 19 september open. Wat opvalt zijn de hoge plafonds en het feit dat deze Apple Stores er aan de binnenkant anders uit zien, dan we gewend zijn. Het is dus zeker de moeite om aanstaande zaterdag even te gaan kijken, als de winkel open gaat.

Uit de foto is af te lezen, dat iedereen al een kijkje kan nemen. De grote glaspanelen worden niet meer afgeschermd door schuttingen. Binnenin valt op, dat de producten staan uitgestald in houten schappen, zoals we eerder al zagen bij de nieuwe Apple Store aan Upper East Side in New York. Ook staat er een rijtje (kunst?)bomen.

Donderdag de 17e september zal er een rondleiding voor de pers zijn in de nieuwe Apple Store Brussel, komende zaterdag gaan de deuren open voor iedereen. Vanaf 10:00 uur kun je aanschuiven in de rij, om een Apple Watch te kopen (we hebben gehoord dat die aanwezig zijn) en om te kijken naar de nieuwe inrichting. Wat ons bijvoorbeeld opviel, is dat in deze Apple Store niet de grote houten kasten met accessoires aanwezig zijn, maar dat alle accessoires aan de wand hangen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2015, 9:44
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, brussel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.