Siri Remote voor Apple TV 4, touchbediening.

Eerste uitpakvideo van Apple TV 4 nu al op YouTube

De eerste unboxing-video van de Apple TV 4e generatie staat nu al online. De uitpakvideo laat zien wat er zoal in de doos zit en hoe bijvoorbeeld de remote werkt.

Nog voordat de vierde generatie Apple TV in de winkel ligt, is iemand er al in geslaagd om een uitpakvideo te maken. Officieel ligt de nieuwe Apple TV pas eind oktober in de winkel.

Apple TV unboxing video

Toch slaagde YouTube-gebruiker Andru Edwards erin om een Apple TV 4e generatie te bemachtigen en een filmpje te maken van de inhoud van de doos.

Je krijgt te zien hoe de nieuwe verpakking eruit ziet en wat er zoal in de doos zit. De verpakking is volledig zwart, met een foto van de Apple TV, gezien vanaf de bovenkant. Open je de doos, dan zie je de Apple TV zelf en de nieuwe Siri Remote, die Apple in de meeste landen ‘Apple TV Remote’ zal noemen vanwege het ontbreken van Siri-functionaliteit.

Onderin het doosje vind je een Lightning-kabel en een stroomkabel. Voor mensen die van plan waren om hun Apple TV in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten te kopen, is het dus even opletten dat er een niet-Europese stekker bij wordt geleverd.

De grote vraag is natuurlijk: hoe komt deze YouTuber eraan? Volgens Edwards heeft hij de Apple TV 4 gewoon gekregen tijdens het Apple-evenement op 9 september. Wil je er zelf eentje kopen, dan zul je tot eind oktober moeten wachten. De 32GB-versie kost $150 en voor 64GB moet je $200 neertellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2015, 8:52
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, uitpakken, unboxing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.