Bluejay voor je iPhone bevestigt je toestel in de auto.

Bluejay is een slimme autohouder voor je iPhone die werkt met een app

De Bluejay is een slimme autohouder voor je iPhone die samenwerkt met de bijbehorende app. Je bevestigt de houder op drie manieren, terwijl je dankzij de app veilig contacten kunt bellen en je muziek kunt bedienen.

Bluejay voor je iPhone bevestigt je toestel in de auto.
Er zijn al veel houders voor je iPhone op de markt, waarmee je je toestel veilig in de auto kunt gebruiken. Maar de Bluejay moet de eerste slimme autohouder worden, waardoor je meer kan doen dan alleen je iPhone bevestigen. Dankzij een aparte app kun je contacten bellen en een bericht sturen met een paar swipe-bewegingen.

Bluejay: magnetische slimme autohouder

Bluejay is momenteel een project op Kickstarter waar al bijna $20.000 voor opgehaald is. De Bluejay is een klein apparaatje dat je op meerdere manieren in je auto kan bevestigen. Zo bevestig je hem aan je raam via een zuignap, met een klemmetje aan je ventilatieroosters of met een sticker op je dashboard. Vervolgens bevestig je je iPhone magnetisch met de Bluejay-houder. Dit werkt echter alleen door een metalen plaatje op je iPhone te bevestigen. Volgens de makers is de bevestiging sterk genoeg, ook voor hobbelige ritjes. Er wordt ook extra benadrukt dat het geen negatieve invloed heeft op je toestel, bijvoorbeeld wat betreft draadloze verbindingen.

Maar wat maakt de Bluejay nou zo slim? Dankzij de bijbehorende app kun je een hele hoop zaken doen. Staat je auto op een overvolle parkeerplek, dan kun je deze lokaliseren door middel van de GPS-verbinding in de Bluejay. Bovendien kan de Bluejay een geluidssignaal versturen naar je iPhone, mocht je deze in de auto kwijtgeraakt zijn.

Bluejay-autohouder voor je iPhone bevestigt aan ventilatiegleuf.

Ook tijdens het gebruik moet de app het rijden veiliger maken. Zo kun je navigeren, contacten bellen en je muziek bedienen in een interface die duidelijk is. Toch lijken bepaalde knoppen in de app vrij klein, waardoor je je toch moet focussen op een relatief klein iPhone-scherm.

Autohouder Bluejay voor je iPhone in verschillende kleuren.

Dit Kickstarterproject loopt nog 33 dagen en heeft $80.000 nodig om te slagen. Momenteel ben je al voor $79 eigenaar van deze slimme autohouder die verkrijgbaar zal zijn in drie kleuren: carbon, goud en zwart. De eerste exemplaren zullen in juli van dit jaar geleverd worden, mits het project voldoende geld opgehaald heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2016, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen autohouder, iPhone, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.