Eerste bestellingen iPhone 4 twee dagen te vroeg afgeleverd

De eerste iPhone 4-bestellingen zijn, per abuis, te vroeg afgeleverd. FedEx bleek iets te snel met het bezorgen van de iPhone 4-pakketjes.

iPhone 4 te vroeg afgeleverdMaakte Apple eerder vandaag nog bekend dat iPhone 4-bestellingen een dag eerder geleverd zouden worden, inmiddels hebben de eerste geluksvogels hun nieuwe toestel al ontvangen. Een foutje van pakketdienst FedEx, zo werd al snel duidelijk. Apple verklaarde tegenover een van de geluksvogels dat het toestel nog niet afgeleverd had mogen worden. Enkelen kregen al snel het deksel op de neus toen bleek dat de activatieservers nog niet online waren, bij anderen lukte het activeren weer wel.

De eerste uitpakfoto’s (en video’s) van het nieuwe toestel doken dan ook al snel op. Hieruit blijkt dat de verpakking (en de inhoud daarvan) nagenoeg identiek is aan die van de iPhone 3G en 3GS. Met uitzondering van het clipje om je simkaart uit te werpen; daarvan heeft Apple besloten om het niet meer mee te leveren. In de verpakking zijn verder de gebruikelijke zaken aanwezig, zoals een elektriciteitsadapter, kabeltje om mee te synchroniseren en de welbekende witte Apple-oordopjes.

iPhone 4 uitpakfoto 2   iPhone 4 uitpakfoto 4   iPhone 4 uitpakfoto 10

Het onderstaande filmpje en foto (links) zijn beide gemaakt met de verbeterde camera in het toestel. Deze vijfmegapixel-camera maakt foto’s van 1936 bij 2592 pixels en beschikt over een LED-flitser. De camera neemt tevens video’s op in 720p HD-formaat, waarvan we eerder ook al een opname zagen.

Foto gemaakt met iPhone 4   iPhone 4 uitpakfoto 3   iPhone 4 uitpakfoto 7

De meeste iPhone 4’s zullen, volgens planning van Apple, morgen afgeleverd worden en aanstaande donderdag gaat de verkoop dan officieel van start in de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tot slot nog een aantal uitpakfilmpjes om alvast in de stemming te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2010, 6:30
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerpen bestellen, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.