iPhone 4 in Tsjechië opgedoken, eerste realistische foto’s en video’s

In Tsjechië is de eerste werkende iPhone 4 opgedoken en worden voor het eerst realistische foto's en video's getoond.

iphone tsjechieTsjechië is één van de landen waar de iPhone simlockvrij werd aangeboden. Het is ook het land waar nu de eerste volledig functionerende iPhone 4 ‘in het wild’ is opgedoken. De Tsjechische site Jablíčkář.cz heeft foto’s van de iPhone 4 gepubliceerd, inclusief een aantal foto’s en een video die met het toestel zijn gemaakt. Apple bracht vlak na de aankondiging van de iPhone 4 ook een reeks foto’s en video’s uit, die met de 5 megapixel-camera van de iPhone waren gemaakt.


Maar het betrof marketingmateriaal waarbij de foto’s ongetwijfeld onder optimale omstandigheden waren genomen. De foto’s van de Tsjechische site benaderen meer de dagelijkse praktijk van gebruikers.

iphone 4 tsjechie

Om te bewijzen dat het om recente foto’s gaat is de iPhone 4 gefotografeerd op een recente krant. Hieronder vind je twee foto’s, de video is te bekijken via deze officiële link maar omdat de video moeizaam laadt is er ook een backup te vinden via deze link. Het Tsjechische artikel meldt dat de batterijspanning na een uur intensief gebruik (games, internetten, YouTube en Google Maps) met 10% was gedaald.

Apple’s fraaie plaatjes zijn hier online te vinden: foto’s en video’s.

tsjechische iphone 1

tsjechische iphone 2

Met dank aan alle tipgevers.

De volledige versie van de foto’s zijn via deze links direct te bekijken op ImageShack:

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juni 2010 om 17:27
Categorieën
Geruchten, iDevices

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.