Watch hartslag

Eenzame Apple Watch-bezitters sturen hartslag naar elkaar

Eenzame Apple Watch-gebruikers die toch graag hun hartslag naar een ander willen versturen, kunnen sinds kort soortgenoten ontmoeten in een Reddit-groep.

Een van de meest persoonlijke functies op de Apple Watch is het versturen van je hartslag. Een andere Watch-gebruiker voelt op die manier jouw hart kloppen op zijn of haar pols. Aangezien nog maar een kleine groep gelukkigen erin geslaagd is om Apple’s nieuwe smartwatch te bemachtigen, zijn er nog maar weinig mensen met wie je je hartslag kunt delen. Een aantal eenzame gebruikers zocht daarom hun toevlucht op internet om Apple Watch-bezitters te vinden naar wie ze hun hartslag konden sturen.

Apple Watch hartslag

De gebruikers begonnen een groep op de sociale website Reddit, met het idee om kopers op te sporen die ook niemand konden vinden om de bijzondere functie van de Apple Watch uit te proberen. De groep, die Lonelyheartbeats is genoemd, telt inmiddels 117 leden. Berichten van de leden variëren van ‘Please oh please come tap me’ tot de wat serieuzere ‘Please add me (I draw very few dicks)!’. Naast het versturen van de hartslag naar andere leden, worden ook mensen gezocht die tekeningetjes willen uitwisselen via de Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2015, 17:08
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple watch, hartslag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.