Nieuwste MacBook Pro krijgt toetsenbordcovers voor Final Cut, Lightroom en meer

Met deze MacBook Pro-toetsenbordcovers voor Logic, Final Cut, Adobe Lightroom en andere creatieve software kun je nog productiever werken.

Maak je gebruik van Final Cut Pro, Logic Pro, Adobe Creative Suite of een van de andere veelgebruikte softwarepakketten voor creatieven, dan kun je nu speciale toetsenbordcovers krijgen voor de nieuwste MacBook Pro.


Editors Keys kleuren op het toetsenbord

Toetsenbord voor Final Cut, Lightroom en meer

De toetsenbordcovers zijn gemaakt van siliconen en bevatten shortcuts die gebruikers van audio- en videobewerking vaak nodig hebben. Er zijn 6 uitvoeringen, bedoeld voor de pakketten Logic Pro X, Final Cut Pro X, Pro Tools, Adobe Premiere, Adobe Lightroom en Avid Media Composer. Ze kosten $30 per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van de maker, Editor Keys.

Deze fabrikant maakte eerder al aangepaste covers voor eerdere Apple-toetsenborden, waarbij ze zelfs een speciaal model maakten voor Twitter-verslaafden. Met speciale kleurcodes en opdruk voor meer dan 150 snelkoppelingen kun je als professional veel sneller werken. Ook voor beginners kan het handig zijn, omdat je op het toestenbord makkelijker aan de hand van kleurcodes kunt onthouden welke knop je ook alweer moet hebben. Ongeacht of je nu videobewerker, audioproducer of grafisch designer bent.

Editors Keys: Logic, Final Cut en Adobe Creative Suite

Voor de 2016 MacBook Pro zijn nieuwe toetsenbordcovers nodig, omdat er geen fysieke rij met functietoetsen meer aanwezig is. De nieuwe covers sluiten daar op aan, omdat ze rekening houden met de Touch Bar. Ben je een morsig type, dan komt zo’n cover ook van pas. Recent waren er geluiden dat de toetsen van de nieuwe MacBooks geblokkeerd kunnen raken door kruimels en viezigheid. Door een superdun beschermlaagje over alle toetsen te leggen heb je minder kans dat er troep onder de toetsen komt als je tijdens het eten toch nog even wilt doorwerken aan je meesterwerk.

MacBook Pro

De MacBook Pro is Apple's krachtigste MacBook van de line-up. Je kan kiezen uit twee formaten (14- en 16-inch) met verschillende specificaties. De nieuwste modellen zijn de 14- en 16-inch uit eind 2023, voorzien van voorzien van de M3, M3 Pro-chip of de nog krachtiger M3 Max-chip. Nieuw is ook de spacezwarte kleur. In de modellen zit geen Touch Bar meer. Deze modellen hebben het vernieuwde design met miniLED-display, zoals die in de 2021-modellen geïntroduceerd werden. De 14-inch MacBook Pro M3 heeft iets minder poorten, maar verder wel hetzelfde nieuwere design en het miniLED-display. Alles over de MacBook Pro kopen, MacBooks vergelijken en meer lees je hier.

MacBook Pro

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.