iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 26 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVanavond verschenen de publieke beta’s van iOS 10.3 en macOS 10.12.4 dus je kunt zelf aan de slag met het testen van functies zoals Zoek mijn AirPods en Night Shift op de Mac. We hebben ook iets over de voordelen van flexibele LCD’s en we leggen uit hoe je je Mac-wachtwoord wijzigt en opnieuw instelt als je je niets meer kunt herinneren. Gelukkig is er in dat geval nog steeds hoop. Genoeg te lezen dus in deze aflevering van iCulture Vandaag.

iCulture winactie

  • Vandaag maak je in de iCulture winactie kans op Bragi The Dash, draadloze oordopjes met ingebouwde hartslagmeter. Het is de duurste prijs die we tot nu toe hebben weggegeven en wij bedanken daarvoor onze partner Xando.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Ninja Spinki Challenges

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Ninja Spinki Challenges!! (gratis, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Niemand maakt zich nog druk over de vraag wat de ontwikkelaar van Flappy Bird tegenwoordig doet. Maar mocht je toch geïnteresseerd zijn: hij heeft weer een nieuwe game.
  • Google Translate (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Met Google Translate kun je nu ook Japans herkennen met de Word Lens.
  • Talen leren met Drops (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - Leer nu ook Japans, Chinees en Koreaans.
  • Google Foto's (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Bewerk films om oorspronkelijke audio toe te voegen of muziek te verwijderen..
  • Encrypt.me (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nu ook Arabisch en Hebreeuws.
  • Strava GPS Running and Cycling (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Foto’s markeren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.