iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 26 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVanavond verschenen de publieke beta’s van iOS 10.3 en macOS 10.12.4 dus je kunt zelf aan de slag met het testen van functies zoals Zoek mijn AirPods en Night Shift op de Mac. We hebben ook iets over de voordelen van flexibele LCD’s en we leggen uit hoe je je Mac-wachtwoord wijzigt en opnieuw instelt als je je niets meer kunt herinneren. Gelukkig is er in dat geval nog steeds hoop. Genoeg te lezen dus in deze aflevering van iCulture Vandaag.

iCulture winactie

  • Vandaag maak je in de iCulture winactie kans op Bragi The Dash, draadloze oordopjes met ingebouwde hartslagmeter. Het is de duurste prijs die we tot nu toe hebben weggegeven en wij bedanken daarvoor onze partner Xando.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Ninja Spinki Challenges

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Niemand maakt zich nog druk over de vraag wat de ontwikkelaar van Flappy Bird tegenwoordig doet. Maar mocht je toch geïnteresseerd zijn: hij heeft weer een nieuwe game.
  • Google Translate (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Met Google Translate kun je nu ook Japans herkennen met de Word Lens.
  • Drops: Taal Leer Spelletjes (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.4+) - Leer nu ook Japans, Chinees en Koreaans.
  • Google Foto's (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Bewerk films om oorspronkelijke audio toe te voegen of muziek te verwijderen..
  • Encrypt.me (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nu ook Arabisch en Hebreeuws.
  • Strava: hardlopen en fietsen (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Foto’s markeren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.