eBay gaat app voor Apple Watch ontwikkelen

Webwinkel eBay gaat een app ontwikkelen die je kunt gebruiken op de Apple Watch. Daarbij wordt ook gekeken naar mogelijkheden voor CarPlay, de Apple TV en alle andere apparaten in Apple's ecosysteem.

eBay maakt zoeken makkelijker
Als je een bod hebt gedaan op eBay, dan is het handig om in de gaten te kunnen houden of iemand over jouw prijs heen biedt. eBay is daarom van plan om hun apps voor de iPhone en de iPad uit te breiden met ondersteuning van de Apple Watch. Er staat een vacature voor een iOS Engineer/Architect online waarbij een vereiste is dat de kandidaat ‘elegante oplossingen kan verzinnen voor de Apple Watch die de mogelijkheden van de normale iOS-app kan verrijken’. Daanaast wil eBay volgens de tekst ook kijken naar de mogelijkheden voor CarPlay, de Apple TV en andere producten in het ecosysteem van Apple.


Apple Watch goldDe vacature verscheen eerder deze maand ook op LinkedIn. De app wordt ontwikkeld door de nieuwe technologie-afdeling van eBay. De Apple Watch-app zul je in ieder geval op het horloge kunnen zetten via de iPhone. De vraag is nog of de Watch-app van eBay onafhankelijk werkt, of dat je altijd informatie via de normale iOS-app zult krijgen. Apple CEO Tim Cook gaf gisteren aan dat de Apple Watch vanaf april in de winkels ligt, dus eBay heeft hooguit drie maanden de tijd om de Apple Watch-integratie uit de grond te stampen als ze bij de lancering klaar willen zijn.

Lees ook ons dossier over de Apple Watch.

Mocht je interesse hebben in een baan in Portland Oregon, in het noordoosten van de Verenigde Staten: eBay zoekt een kandidaat met minimaal 5 jaar ervaring met software en al minstens 3 jaar bezig is met het ontwikkelen van iOS-apps. Kennis van Android en Windows 8 is een plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 13:00
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, ebay
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.