misfit flash

Activiteitentracker Misfit Flash bedient Spotify, Nest en meer

Met een druk op je pols apparatuur in huis bedienen? Het wordt binnenkort mogelijk met Misfit's activiteitentracker Flash.

misfit-flash-kleuren

Misfit’s goedkope activiteitentracker Flash kan binnenkort andere apparaten in huis voor je bedienen. Door diensten en andere apps aan de Flash te koppelen, kun je met een knopdruk op je pols bijvoorbeeld een Spotify-afspeellijst starten, je Nest-thermostaat inschakelen of de lampen in de slaapkamer aanzetten.

Samenwerkingen met Nest, Spotify, Logitech, August, Yo, IFTTT, Leeo, Latch en Bitfinder zorgen ervoor dat je muziek, verlichting, sloten, de verwarming en andere slimme apparatuur met een druk op de Flash-knop kunt activeren. Het gaat daarbij om simpele handelingen: de tracker heeft geen scherm of andere knoppen, dus je kunt niet door een menu navigeren om een specifieke actie uit te voeren.

Niet alle functies vereisten echter een knopdruk. De slaaptracker van de Flash zal bijvoorbeeld communiceren met de Nest-thermostaat, waardoor hij kan zien wanneer je wakker wordt en automatisch de temperatuur kan aanpassen.

De nieuwe functies voor de Misfit Flash worden in maart aan de tracker toegevoegd met een update. De connectiviteit van de Flash zal ook werken met Misfit’s eerder aangekondigde Bolt-lampen, die gepland staan voor februari.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 11:11
Categorie Accessoires
Onderwerp misfit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.