Earin M-2 oordopjes zitten onopvallend in je oor

De Earin M-2 oordopjes zijn draadloos en subtieler aanwezig dan Apple's AirPods. Ze zijn ook met tikjes te bedienen en gaan dankzij een opberghoes 12 uur mee.

Vind je dat Apple’s AirPods er gek uitzien, met die witte steeltjes uit je oor, dan heb je gelukkig ook keuze uit draadloze oordopjes van andere fabrikanten. Bragi’s The Dash zijn het meest bekend, maar ook bij andere fabrikanten kun je gaandeweg meer aanbod vinden. Earin bijvoorbeeld: deze oortjes steek je helemaal in je oor. De tweede generatie Earin M-2 belooft AirPod-achtige bediening met oordopjes die er iets subtieler uitzien qua design.


Earin M-2 oordopjes

Earin M-2

Dat de Earin M-2 in het zwart verkrijgbaar zijn zorgt er op zich al voor dat ze minder opvallend zijn. Je kunt tikken op een oordopje om de muziek te stoppen of om een telefoongesprek aan te nemen, zonder dat je je telefoon hoeft te pakken. Siri activeren gaat wel iets lastiger, maar eerlijk gezegd: dat zul je toch niet zo snel doen als je in het openbaar vervoer zit.

Earin M-2 oordopjes

De Earin M-2 is ergonomischer qua vorm van hun voorgangers, maar de batterijduur is wel hetzelfde gebleven: 3 uur per oplaadbeurt. Je krijgt er ook een magnetische oplaadhuls bij waarmee je in totaal 12 uur kunt luisteren. Genoeg voor een hele dag op kantoor rondlopen, zonder met collega’s te hoeven praten én om ‘s avonds nog even draadloos naar de sportschool te gaan. Earin heeft eigen technologie ontwikkeld voor Near Field Magnetic Induction (MFMI).

Niet goedkoper dan AirPods
De prijs is nog niet bekendgemaakt, maar als je de Earin M-2’s overweegt kun je ze eind van het eerste kwartaal 2017 in de winkel vinden. Om een indruk te geven: de Earin M-1 kost $200, dus als je een goedkoper alternatief zocht voor de AirPods moet je waarschijnlijk niet bij Earin zijn. De oordopjes werden aangekondigd op de techbeurs CES 2017.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.