Beste Apple TV games

Derde beta tvOS 9.1 voor nieuwe Apple TV beschikbaar gesteld

Apple heeft de derde beta van tvOS 9.1 vrijgegeven voor ontwikkelaars. De update is vanaf nu te downloaden voor de vierde generatie Apple TV.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Beste Apple TV games

Apple heeft vanavond de derde beta van de eerste grote update voor de nieuwe Apple TV vrijgegeven. De tweede beta van tvOS 9.1 verscheen op 10 november 2015. Wat er allemaal nieuw is en welke bugs er verholpen zijn, is op dit moment nog niet duidelijk.

tvOS 9.1: verbeteringen in navigatie en netwerkfuncties

Het enige wat Apple tot nu toe losgelaten heeft over tvOS 9.1, zijn verbeteringen op het gebied van netwerkfuncties en het bladeren door de interface. Wat er verder allemaal nieuw is in tvOS 9.1 en deze derde beta, is niet bekend. Zodra er meer bekend is, voegen we dat toe aan dit artikel.

De nieuwste beta is te downloaden via het Developer Center van Apple. De beta is alleen beschikbaar voor geregistreerde ontwikkelaars. Om de beta te installeren, moet je deze downloaden via een computer. Je sluit vervolgens de Apple TV aan via een USB-C-naar-USB-A-kabel en installeert deze via iTunes. Zodra de update publiekelijk beschikbaar komt, is deze gewoon via het internet vanuit de instellingen op de Apple TV te downloaden.

Meer over tvOS

De nieuwste vierde generatie Apple TV heeft een geheel eigen besturingssysteem, gebaseerd op iOS. Met tvOS is het voor het eerst op de Apple TV mogelijk om apps te downloaden vanuit een specifieke App Store. Iedere geregistreerde ontwikkelaar kan daardoor apps voor de Apple TV maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 9:35
Categorie iOS
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.