Mail-app op de iPad Pro met iOS 9.

Vierde beta iOS 9.2 nu beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers

De vierde beta van iOS 9.2 is vandaag door Apple beschikbaar gesteld. Ontwikkelaars en publieke testers kunnen hun toestel met de eerdere betaversie nu updaten.

Mail-app op de iPad Pro met iOS 9.

Apple heeft zojuist de vierde beta van iOS 9.2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en publieke testers. De vorige derde beta verscheen op 10 november. Apple lost in deze vierde beta verdere bugs op, maar nieuwe elementen zijn nog niet ontdekt.

iOS 9.2 verbetert Muziek-app en Safari View Controller

Tot nu toe zijn er twee ontdekkingen gedaan in iOS 9.2. Allereerst is het duidelijker te zien of een nummer lokaal opgeslagen staat in de Muziek-app of dat deze alleen in je iCloud-muziekbibliotheek aanwezig is. Als je een abonnement hebt op Apple Music en graag muziek offline op wil slaan, is dit een welkome toevoeging.

Ook de Safari View Controller is verbeterd. Als een app voor de in-app webbrowser gebruikmaakt van de Safari View Controller, kun je in iOS 9.2 ook gebruikmaken van de third-party extensies in het Deel-menu. Ben je klaar met de Safari View Controller, dan sluit je deze af met een swipe-beweging. De vierde beta van iOS 9.2 voegt onder meer ondersteuning voor Siri toe in het Arabisch.

Updaten naar iOS 9.2 Beta 4

Heb je een eerdere iOS 9.2 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.2 beta 4 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

iOS 9.2 beta 4 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 19:07
Categorie iOS
Onderwerp ios 9.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.