SKRWT-1-2

SKRWT: originele foto-app uitgebreid met spiegelfunctie

De populaire fotobewerkings-app SKRWT heeft een grote update gekregen. Hierdoor is het algemene uiterlijk van de app erop vooruit gegaan, en is er een nieuw spiegel-effect toegevoegd.

SKRWT-1-2

De populaire en goed gewaardeerde fotobewerkings-app SKRWT heeft vandaag een omvangrijke update gekregen. SKRWT onderscheidt zich van andere foto-apps door geen oneindige lading aan filters te bieden, maar wat handige trucjes om foto’s er mooier uit te laten zien.

Zodra je SKRWT opstart valt meteen op hoe de interface van de app erop vooruit gegaan is. Zo is het gemakkelijker om je foto’s op een overzichtelijke manier te ordenen en zien de animaties die hiervoor gebruikt worden er erg strak uit.

SKRWT trekt de scheve lijnen recht

Met SKRWT kun je ervoor zorgen dat de lijnen op een foto allemaal recht lopen. Dit valt op het eerste gezicht niet op, maar door subtiele afwijkingen (soms veroorzaakt door de cameralens) te corrigeren, kan een foto er een stuk mooier uit komen te zien.

Naast algemene verbeteringen is er ook een nieuw effect toegevoegd waarmee je delen van een foto op allerlei manieren kunt spiegelen. Om alle mogelijkheden te benutten van deze spiegel-optie verwijst SKRWT je door naar MRRW: een uitbreiding voor de app die je voor 0,99 euro aan kunt schaffen.

SKRWT maakt delen gemakkelijk

SKRWT is nu ook beschikbaar in het iOS-deelmenu, wat het makkelijker maakt om foto’s direct in SKRWT te openen. Ook kun je foto’s nu als TIFF of PNG opslaan en kun je de originele foto direct vervangen, zodat je jouw filmrol niet vult met soortgelijke foto’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 20:41
Categorie Apps
Onderwerp fotobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.