iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

De populairste iOS-apps in Nederland van week 21-2014

In week 21 2014 staan Lockscreen Wallpaper Designer, Piano Tiles, 7 Minute Workout en meer apps hoog in de Nederlandse App Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

App StoreIedere week deelt Apple met ons de laatste cijfers uit de Nederlandse App Store. Hierin valt te zien welke iOS-applicaties afgelopen week het populairst waren in de Nederlandse App Store. Dat is ook gelijk de meest specifieke App Store-data die Apple in Nederland deelt: hoewel de App Store-app zelf een hitlijst heeft, is deze niet gebaseerd op een specifieke periode.


In onderstaande lijsten staan de apps die in week 21 (19 mei tot en met 25 mei 2014) het populairst waren in de Nederlandse App Store.

Betaalde iPhone-apps

voorbeeld lockscreenHet is inmiddels geen verrassing meer: voor de zoveelste week op rij staat 7 Min Workout bovenin de lijst met betaalde iPhone-apps. Dat betekent overigens niet dat er geen nieuwkomers in de App Store scoren. De eerder door ons besproken Lockscreen Wallpaper Designer staat op de derde plek dit keer. Daarmee doen we ons eigen land eer aan: de app is gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar. Overigens heeft Apple vreemd genoeg elf apps gedeeld in de wekelijkse top 10-lijst. We hebben gevraagd welke app niet in het overzicht thuishoort en passen de lijst aan zodra we meer weten.

  1. 7 Min Workout | Artikel
  2. SkinVision NL
  3. Lockscreen Wallpaper Designer | Artikel
  4. Openbaar Vervoer
  5. Flightradar24 Pro
  6. InstaWeather Pro | Artikel
  7. WeatherPro
  8. Minecraft – Pocket Edition | Artikel
  9. Babyfoon 3G
  10. Sleep Cycle alarm clock
  11. Table Tennis Touch

Gratis iPhone-apps

Ruzzle Adventures water wegspelenHet vakantieseizoen zit er duidelijk weer aan te komen: ineens staat de kaarten-app City Maps 2Go weer vrij hoog in de App Store-hitlijsten. Een handige app, omdat je hierin offline kaarten kunt bekijken op je vakantiebestemming. Verder genoeg nieuwkomers in de lijst met gratis apps: de spellen Piano Tiles en Ruzzle Adventure deden het afgelopen week verdraaid goed in Nederland. Verder staan er vrij weinig grote verrassingen in de lijst met populaire gratis iPhone-apps deze week.

  1. djay 2 for iPhone | Artikel
  2. 100 Balls
  3. Praat en Vertaal (let op: niet meer gratis)
  4. Piano Tiles | Artikel
  5. Make It Rain: The Love of Money | Artikel
  6. WhatsApp Messenger | Artikel
  7. City Maps 2Go Pro | City Maps 2Go
  8. Ruzzle Adventure | Artikel
  9. iTube – Playlist Management
  10. Recordium | Artikel


Betaalde iPad-apps

djay 2 Spotify integratie draaien effectenBij de betaalde iPad-apps zien we dat GoodReader 4 nog altijd goed in de smaak valt bij iPad-gebruikers. Die staat, net als afgelopen week, op de eerste plaats. Een andere nieuwkomer weet ook hoog in de ranglijst te komen: de populaire dj-applicatie djay 2 kreeg recent een grote update waardoor je nu ook muziek uit je Spotify-account kunt mixen. Ook zien we een aantal LEGO-spelletjes die tot de ranglijst zijn doorgedrongen. De reden hiervoor lijkt logisch: die waren afgelopen week in de aanbieding.

  1. GoodReader 4 | Artikel
  2. Minecraft – Pocket Edition
  3. djay 2 | Artikel
  4. Kleine Bouwers | Artikel
  5. Table Tennis Touch | Artikel
  6. Flightradar 24 Pro
  7. LEGO® In de Ban van de Ring™
  8. Dr. Panda’s Speelgoedauto’s
  9. LEGO Batman: DC Super Heroes
  10. 7 Min Workout for iPad

Gratis iPad-apps

ICS Dragons Rise of Berk iOSAls je naar het weer van vandaag kijkt, is het niet zo verwonderlijk dat Buienradar op 1 staat. Vorige week was het weer echter een stuk beter, maar blijkbaar toch reden voor veel mensen om Buienradar te downloaden. Verder zien we verschillende games in het lijstje met gratis iPad-apps zoals Dragons: Rise of Berk die we in de iCulture Speelt uitgebreid hebben besproken, en Ruzzle Adventure die zijn comeback maakte.

  1. Buienradar
  2. Cross DJ HD – Mix your music
  3. Dragons: Rise of Berk | Artikel
  4. Praat en Vertaal
  5. 100 Balls
  6. Benji Bananas Avonturen
  7. Memo 2 – Premium
  8. Ruzzle Adventure | Artikel
  9. City Maps 2Go Pro
  10. Piano Tiles | Artikel

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiƫle App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.