iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 4 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 4 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was dan eindelijk het moment dat de Nederlandse Publieke Omroep met een nieuwe videoplatform kwam: NPO Start. Hierin vind je enkele abonnementen, waaronder een betaald abonnement voor onder andere betere beeldkwaliteit. Ga jij €2,95 per maand betalen? Vandaag bespraken we ook een iPhone 8-gerucht, want de draadloze oplader zul je apart moeten kopen. Voor tennisfans hebben we de beste Wimbledon-apps op een rij gezet en de nieuwe Vlieg Veilig-app laat zien waar je zonder problemen met een drone aan de slag kunt. Dat en nog veel meer vandaag in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • NPO is vernieuwd en heet nu NPO Start. Er zijn nieuwe abonnementen, waaronder een betaalde variant voor HD-beeldkwaliteit. Ook de NPO-app is vernieuwd.
  • De nieuwe Vlieg Veilig-app laat zien waar je veilig met een drone kunt vliegen.

iCulture Deals

Meer vandaag

Vernieuwde Appie-app

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Albert Heijn supermarkt (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Appie-app laat nu zien hoe je boodschappen doorstreept.
  • Knab Bankieren (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - In Knab kun je nu betalen met iDEAL zonder aardreader en bankpas.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Kinderboekenapp Booqees heeft nu een nieuwe abonnementsmodel met offline boeken opslaan.
  • Spotify: Muziek en podcasts (Gratis, iPhone/iPad/Watch/TV, iOS 15.0+) - De Spotify-app heeft nu een knop op het toegangsscherm waarmee je door een nummer kunt bladeren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.