CoolerMaster Carbon iPad-hoes in de koopjesbak

De CoolerMaster Carbon iPad-hoes is vandaag verkrijgbaar bij 1DayFly. Deze hoes met koolstofvezelstructuur ziet er stoer uit en kost weinig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

coolermaster-carbon-coverCoolerMaster? Die maken toch alleen maar CPU-koelers, fans en andere pc-componenten? Toch niet helemaal, want wie op de website kijkt ontdekt dat ze ook de Wake Up Folio maken, een oprolbaar iPad-hoesje die verdacht veel lijkt op de Smart Cover van Apple en die ze verkopen voor $30 per stuk. Bij koopjessite 1DayFly is vandaag een speciale uitvoering verkrijgbaar voor een actieprijs: de CoolerMaster Carbon Texture Cover is uitgevoerd in leer met structuur van koolstofvezel (wel het gevoel, niet de beschermende “kracht” van koolstof) en is verkrijgbaar in drie beschaafde kleuren (zwart, zilver en brons).

Je kunt kiezen uit een hoes voor de iPad 2/3/4 (€16,95 inclusief styluspen) of een hoes voor de iPad mini (ook €16,95 maar zonder styluspen). Schokabsorberend rubber zorgt voor extra bescherming aan de achterkant van iPad of iPad mini. De schermflap is oprolbaar tot een bureauhouder.

Zoals altijd met aanbiedingen van 1DayFly geldt de aanbieding maar 24 uur (tot 12:00 uur morgenmiddag) en zolang de voorraad strekt. Let ook even op, dat het geen kwestie is van ‘vandaag besteld, morgen in huis’, maar dat je een paar dagen moet wachten voordat de leverancier het pakketje opstuurt.

Meer informatie: 1DayFly (€16,95/€19,95 plus verzendkosten)

Dit artikel bevat verwijzingen naar een online winkel. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 11:14
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.