Apple 'Weer naar school'-actie gestart: 40 euro cadeau bij iPhone of iPad

Apple heeft de jaarlijkse Back to School (Weer naar School) actie aangekondigd. Bij aanschaf van een Mac krijg je korting en een cadeaubon van 80 euro. Bij een iPhone of iPad krijg je 40 euro aan cadeaubonnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

back to schoolApple heeft zojuist de jaarlijkse Back to School-actie aangekondigd, dat op de Nederlandse website de titel ‘Weer naar school’ heeft gekregen. Bij aankoop van een Mac voor je studie krijg je een App Store-cadeaubon ter waarde van €80. Koop je een iPhone of iPad, dan kun je rekenen op een cadeaubon van €40. Het programma loopt van 2 juli tot 6 september 2013 en moet studenten ertoe aanzetten om Apple-spullen te kopen. De iTunes-tegoedbonnen kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van muziek via de iTunes Store, de aanschaf van (studie)boeken via de iBookstore of het kopen van apps voor iOS en Mac. De promotie geldt alleen via de Apple Store (bijvoorbeeld die in Amsterdam) en de online Apple Store, waar je bovendien onderwijskorting krijgt bij aanschaf van een Mac.


Er waren al geruchten dat Apple dit jaar weer een dergelijke actie voor scholieren en studenten zou organiseren. Om van de korting en de cadeaubonnen te kunnen profiteren moet je universitair student zijn of kinderen hebben die aan de universiteit studeren. Apple legt in een special op de website uit waar je je iTunes-tegoed zoal aan zou kunnen besteden. Daarnaast hebben ze een reeks accessoires uitgekozen die je nodig zou kunnen hebben voor de studie, zoals een beschermhoes voor je MacBook, een rugzak, Office voor de Mac en Parallels Desktop om Windows op de Mac te kunnen draaien.

Meer info: Back to School/Weer naar School

schoolspullen apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 februari 2014 om 13:48
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.