Nieuwe Glif-statiefhouder - landscape

Met de nieuwe Glif-statiefhouder zet je je iPhone in twee standen

De makers van de populaire iPhone-statiefhouder Glif hebben een nieuw model gemaakt waarmee je je iPhone sneller in de houder kunt klikken en in twee standen kunt gebruiken. Er zijn ook extra aansluitingen voor accessoires.

De makers van de populaire iPhone-statiefhouder Glif hebben een nieuw model gemaakt dat je nu op Kickstarter kunt crowdfunden. Met de nieuwe Glif richten ze zich volledig op het vastschroeven van je iPhone op een statief. Je kunt je iPhone met de nieuwe houder in twee verschillende standen zetten en op drie manieren op een statief aansluiten. De nieuwe Glif laat je je iPhone makkelijk in de houder klikken door een nieuw snel sluitmechanisme. Naast de nieuwe houder hebben de makers ook twee accessoires gemaakt die je in combinatie met de Glif kunt gebruiken.


Nieuwe Glif-statiefhouder - landscape

Glif iPhone-houder

Zes jaar geleden kwam Studio Neat met de Glif, een handige statiefhouder om je iPhone rechtop te zetten voor het bekijken van foto’s en video’s. Dat laatste kan met de nieuwe Glif niet meer. De nieuwe houder is enkel nog met een statief te gebruiken. Wel zijn er een hoop nieuwe opties toegevoegd die dit model nog veelzijdiger maken voor fotografen en filmmakers.

Zet je iPhone horizontaal of verticaal
In zes jaar is er een hoop veranderd. Met de komst van Instagram, Snapchat en Periscope houden we onze iPhone niet meer altijd horizontaal wanneer we een foto of video willen nemen. Bij de nieuwe Glif spelen de makers hierop in met de mogelijkheid voor twee standen. Zo maakt het niet welke app je in welke stand wilt gebruiken, je kunt je iPhone nu op twee manieren monteren. Het bevestigen van je iPhone in de houder is ook een stuk makkelijker geworden door een speciaal sluitmechanisme. Je stop je iPhone in de houder en klikt hem direct op zijn plaats met een hendel.

Nieuwe Glif-statiefhouder - landscape en portrait

De ondersteuning voor verschillende iPhone-modellen is nu ook sterk verbeterd. Volgens de makers passen alle iPhones nu in de nieuwe houder, zelfs een iPhone 6s Plus met hoesje.

Accessoires voor de Glif

Ook brengen de makers nu veel meer accessoires uit. De nieuwe Glif heeft drie verschillende aansluitingen zodat je ook extra accessoires als flitsers en externe microfoons tegelijkertijd kunt koppelen. Zo kun je met je iPhone gemakkelijk interviews afnemen of een geavanceerde video-opstelling maken. De makers brengen eigen accessoires uit zoals een grip met houten handvat en een polsbandje, die beide via een statief-aansluiting direct aan de houder te koppelen zijn. Het polsbandje kun je voor extra houvast natuurlijk ook op de grip aansluiten.

Nieuwe Glif-statiefhouder - accessoires

De nieuwe Glif ziet er op de foto’s een beetje vreemd uit. Dat komt volgens de makers omdat het nog slechts een 3D-geprint prototype is. Het daadwerkelijke product is van veel betere kwaliteit en krijgt een mooiere afwerking.

De nieuwe Glif is nu op Kickstarter te bestellen. Voor 25 dollar krijg je de nieuwe houder en voor 50 dollar de hele set met houder, grip en polsbandje. Studio Neat zegt dat ze de Glif naar verwachting begin volgend jaar kunnen leveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2016, 15:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen glif, kickstarter, statief
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.