Bose 700

Bose 700 wordt opvolger van populaire QC35

De Bose QC35 zie je overal, vooral in vliegtuigen. De noise canceling hoofdtelefoon is jarenlang populair geweest, maar moet vanaf juni het veld ruimen voor de Bose 700 hoofdtelefoon.

Bose 700 heeft nog betere ruisonderdrukking

Eind juni is het zover: dan wordt de Bose QC35 officieel van de markt gehaald en vervangen door de Bose Noise Cancelling 700, die zoals de naam al aangeeft ook voorzien is van ruisonderdrukking. Het nieuwe model bevat zelfs 11 niveau’s van noise cancelling, zodat je het helemaal kunt aanpassen aan het omgevingsgeluid. Er zit ook een knop op waarmee je de conversatiemodus kunt inschakelen. Dit zorgt ervoor dat de muziek wordt gestopt en de geluidsonderdrukking wordt uitgeschakeld, zodat je een verstaanbaar gesprek kunt voeren.


Nieuw is het feit dat je nu kunt opladen met USB-C in plaats van micro-usb. Er zit ook een verbeterd microfoonsysteem in: vier microfoons die ervoor zorgen dat je stem beter wordt verstaan voor het geven van spraakopdrachten. Die microfoons worden uiteraard ook gebruikt om het omgevingsgeluid op te pikken, zodat dit gecamoufleerd kan worden.

Bose 700 noise cancelling hoofdtelefoon

Augmented reality-geluid
De ingebouwde bewegingssensoren zijn nodig voor het Bose AR-platform, waarbij apps de richting van je hoofd herkennen en de audio daarop aanpassen. Dit werkt alleen bij apps die daar speciaal voor zijn aangepast. Het gaat bijvoorbeeld om de eigen apps Bose Connect, Bose Music en de navigatie-app Walc voor wandelaars. Deze functie zit al in de Bose QC35 II en de muziekzonnebril Bose Frames.

Bose 700 verpakking

De knoppen op de Bose 700 zijn aanraakgevoelig en de hoofdtelefoon werkt met Siri, Amazon Alexa en Google Assistent. Wat de batterij betreft: die gaat 20 uur mee. Even een kwartiertje opladen laat je weer 3,5 uur luisteren. Bose verkoopt de 700 al in pre-order via de eigen website voor $399. Bij Nederlandse webshops zal de nieuwe hoofdtelefoon vanaf eind juni ook verkrijgbaar zijn.

Ondertussen kun je mooi profiteren van koopjes van de Bose QC35 (ca. 300 euro), want ook die is nog steeds prima in gebruik. Of kijk eens naar onze round-up van hippe hoofdtelefoons!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2019, 10:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, hoofdtelefoon
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.