Bewijs dat Flash werkt op iPhone

Een iPhoneclub-bezoeker meent bewijs te hebben gevonden dat Flash Video inderdaad gewoon werkt op de iPhone, ondanks dat Steve Jobs hier erg vaag over is geweest.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone Flash Video werkt?!?En weer een goede tip van een van onze iPhoneclub-bezoekers! In de laatste commercial over internet op de iPhone, Watered Down is op een gegeven moment op de pagina van de New York Times een mediaspeler in beeld. En die mediaspeler is gebaseerd op Flash Video!

iPhoneclub-bezoeker Daniël (bedankt Daniël!) was zo aardig om gelijk een screenshot mee te sturen waaruit duidelijk blijkt dat de Flash Video-mediaspeler op de NYTimes-pagina inderdaad goed in beeld is en het videofilmpje op die pagina zo te zien gewoon bekeken kan worden. Dat zou natuurlijk geweldig nieuws zijn, omdat je dan niet alleen YouTube-video’s zou kunnen bekijken, maar ook andere webpagina’s met Flash Video-content. Daarmee laat Apple zien dat ze de claim “This is no watered down version of the internet” zeer serieus nemen. En ondanks dat Steve Jobs nog niet direct toe wil geven dat Flash (Video) een onderdeel is in de iPhone, lijkt dit toch voldoende bewijs…

<a href="https://www.iculture.nl/iphone/" class="lazy lazy-hidden ic_autolink"><noscript><img src=

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 15:28
Categorie Apps
Onderwerpen adobe, flash