Snoopy in Space trailer.

Snoopy gaat de ruimte in voor Apple TV+ [video]

Eerste tekenfilmserie aangekondigd
Snoopy vindt ook zijn weg naar TV+, de aankomende videodienst van Apple. Het is één van de eerste tekenfilmseries die bij Apple's streamingdienst te zien is en de eerste trailer toont een glimp van de avonturen.

Bij TV+ draait niet alles om spannende series voor een ouder publiek, want er komen ook series aan die geschikt zijn voor jongere kijkers. Eén van die tekenfilmseries die je straks bij Apple kan kijken, is Peanuts’ Snoopy in Space. Je kent Snoopy vooral van de oude stripboeken, maar ook van de tv-series en de 3D-animatie van een aantal jaar geleden. In de nieuwe serie die exclusief bij Apple TV Plus te zien is, draait alles om de ruimte en keert hij terug naar zijn roots, namelijk een echte tekenfilmserie.

Trailer van Snoopy in Space bij TV+

Snoopy in Space is een educatieve kinderserie waarin Snoopy op het punt staat om af te reizen naar de maan. 50 jaar nadat de eerste man zijn voet op de maan zette, is het nu de beurt aan deze dappere hond. Snoopy en zijn vrienden vertrekken naar de NASA om op een speciale missie naar de maan gestuurd te worden. Snoopy in Space is een originele serie en exclusief gemaakt voor Apple’s streamingdienst.

Het is nog onduidelijk of de serie ook in Nederlands gesproken versie beschikbaar komt. We weten sowieso nog vrij weinig details over Apple’s streamingdienst. TV+ gaat eind dit jaar in meer dan honderd landen van start, waaronder ook Nederland en België. Maar wanneer precies en tegen welke prijs, is nog de grote vraag. Mogelijk geeft Apple in september meer details vrij. Tot die tijd moeten we het met deze nieuwe trailers doen. Naast Snoopy komen er voor kinderen ook series van de makers van Sesamstraat.

Eerder gaf Apple ook al een trailer vrij voor de serie For All Mankind, dat ook al over de ruimte gaat. Het is geen toeval dat zowel deze trailer als de trailer van Snoopy nu vrijgegeven zijn, aangezien de bekende raket precies 50 jaar geleden de ruimte in ging.

Bekijk ook

Apple herdenkt Apollo 11 maanlanding met reclamespot voor eigen tv-serie

Het is vijftig jaar geleden dat de Apollo 11 maanlanding plaatsvond, waarbij Neil Armstrong en Buzz Aldrin voor het eerst voet hebben gezet op de maan. Apple viert dat moment, maar haalt er meteen zelf profijt uit te halen door reclame te maken voor een van de komende tv-series van Apple TV+.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.