Snoopy in Space trailer.

Snoopy gaat de ruimte in voor Apple TV+ [video]

Eerste tekenfilmserie aangekondigd

Snoopy vindt ook zijn weg naar TV+, de aankomende videodienst van Apple. Het is één van de eerste tekenfilmseries die bij Apple's streamingdienst te zien is en de eerste trailer toont een glimp van de avonturen.

Bij TV+ draait niet alles om spannende series voor een ouder publiek, want er komen ook series aan die geschikt zijn voor jongere kijkers. Eén van die tekenfilmseries die je straks bij Apple kan kijken, is Peanuts’ Snoopy in Space. Je kent Snoopy vooral van de oude stripboeken, maar ook van de tv-series en de 3D-animatie van een aantal jaar geleden. In de nieuwe serie die exclusief bij Apple TV Plus te zien is, draait alles om de ruimte en keert hij terug naar zijn roots, namelijk een echte tekenfilmserie.

Trailer van Snoopy in Space bij TV+

Snoopy in Space is een educatieve kinderserie waarin Snoopy op het punt staat om af te reizen naar de maan. 50 jaar nadat de eerste man zijn voet op de maan zette, is het nu de beurt aan deze dappere hond. Snoopy en zijn vrienden vertrekken naar de NASA om op een speciale missie naar de maan gestuurd te worden. Snoopy in Space is een originele serie en exclusief gemaakt voor Apple’s streamingdienst.

Het is nog onduidelijk of de serie ook in Nederlands gesproken versie beschikbaar komt. We weten sowieso nog vrij weinig details over Apple’s streamingdienst. TV+ gaat eind dit jaar in meer dan honderd landen van start, waaronder ook Nederland en België. Maar wanneer precies en tegen welke prijs, is nog de grote vraag. Mogelijk geeft Apple in september meer details vrij. Tot die tijd moeten we het met deze nieuwe trailers doen. Naast Snoopy komen er voor kinderen ook series van de makers van Sesamstraat.

Eerder gaf Apple ook al een trailer vrij voor de serie For All Mankind, dat ook al over de ruimte gaat. Het is geen toeval dat zowel deze trailer als de trailer van Snoopy nu vrijgegeven zijn, aangezien de bekende raket precies 50 jaar geleden de ruimte in ging.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2019, 9:26
Bron Bron Deadline
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerp TV Plus

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.