Belkin InvisiGlass Privacy screenprotector.

Deze nieuwe screenprotector van Belkin voorkomt dat mensen meekijken

Geen gluurders meer

Belkin heeft nieuwe screenprotectors uitgebracht, die voorkomen dat mensen met je mee kunnen kijken op je scherm. Ze zijn beschikbaar voor de allernieuwste toestellen.

De schermen van de iPhones worden alsmaar groter. Dat is vooral handig voor jezelf, maar ook voor mensen die met je mee willen kijken op het scherm. Vooral als je in een drukke trein of bus staat kan het zomaar gebeuren dat mensen stiekem met je meekijken wat je allemaal aan het doen bent. Met de nieuwe privacy screenprotectors van Belkin los je dit in één klap op.

Belkin InvisiGlass Ultra Privacy-beschermfolie

Deze nieuwe privacy-screenprotector heeft een speciale filtertechnologie, die voorkomt dat je vanaf de zijkant mee kan kijken. Als je het scherm van voren bekijkt is er dus niks aan de hand, maar voor meekijkers wordt alle inhoud geblokkeerd. Dit geldt echter alleen voor de staande weergave. Als je je iPhone liggend gebruikt, dan kunnen andere mensen wel meekijken. Dat komt vooral van pas als je bijvoorbeeld video’s kijkt en dat met mensen wil delen, maar het is wel iets om rekening mee te houden als je bijvoorbeeld Safari liggend gebruikt.

Belkin InvisiGlass Privacy screenprotector.

De nieuwe screenprotector valt binnen de reeds bestaande InvisiGlass-serie. De beschermfolie is gemaakt van gehard Ion-Exchange-glas, zodat het scherm extra stevig is. Net als de andere beschermfolies van Belkin is deze getest met harde voorwerpen zoals sleutels, zodat je scherm beter beschermd is tegen krassen. Het touchscreen is net als met elke andere screenprotector gewoon te bedienen.

Belkin InvisiGlass Privacy screenprotector kit.

Deze nieuwe Belkin InvisiGlass Ultra Privacy-screenprotector is beschikbaar voor zowel de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max als de iPhone XR. Bij de screenprotector krijg je ook een hulpsetje, zodat je hem goed op je scherm kan plakken. Je kan de beschermfolie er ook op laten plakken in de fysieke Apple Store of bij andere erkende resellers, zoals Amac. Voor alle modellen betaal je €45.

Bekijk ook ons overzicht van iPhone XR screenprotectors voor nog meer opties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.