Apple muziek uit reclamespots

Luister naar muziek uit de Apple-reclamespots

Vind je de muziek uit de Apple-reclamespotjes leuk? Dan kun je met deze afspeellijst voor Apple Music meteen beginnen te luisteren. Er zitten nummers in die je in recente reclamespots voor bijvoorbeeld de iPhone XS hebt kunnen horen.

Apple’s reclamespotjes hebben vaak pakkende achtergrondmuziek. Als je later hetzelfde muzieknummer op de radio hoort denk je meteen terug uit de beelden uit het filmpje. Met onderstaande afspeellijst luister je op Apple Music naar muziek uit enkele recente filmpjes. De lijst is gemaakt door medewerkers van Apple Music.

Muziek uit Apple-reclamespots

De lijst wordt bijgewerkt zodra de medewerkers van Apple Music nieuwe nummers toevoegen. De lijst ‘Heard in Apple Ads’ is hier te vinden. Druk op de plusknop om de lijst toe te voegen aan je muziekcollectie. Je kunt de afspeellijst ook offline opslaan door op het wolkicoon te klikken, zodat je ook zonder internetverbinding kunt genieten van de muziek. Eventueel kun je via de instellingen regelen dat er niet automatisch nieuwe nummers aan de lijst worden toegevoegd.

Overigens komt niet in elke reclamespot ook een muzieknummer voor. Zo had Apple eerder deze week een komisch spotje waarin de dieptefuncties van de camera worden uitgelegd. Een stel bekijkt daarin een foto die tijdens een feestje op het werk is gemaakt. Op de achtergrond staat een collega van de vrouw, die ze blijkbaar erg leuk vindt. De man lost dit op door ‘Alejandro’ onscherp te maken. Ziezo, hoeft hij er niet meer naar te kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2019, 20:15
Categorie Diensten
Onderwerp apple music

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.