Belkin Boost Up dock voor iPhone en Apple Watch.

Belkin’s nieuwe Boost Up-dock voor iPhone en Apple Watch nu verkrijgbaar

Ook nieuw: USB-C-naar-HDMI-adapter

De Belkin Boost Up dock is een nieuwe oplader voor zowel je iPhone als Apple Watch. Deze is nu verkrijgbaar bij de Apple Store, net als de nieuwe USB-C-naar-HDMI-adapter.

Niet alleen het transparante iPhone XR-hoesje en de 18-Watt USB-C lader zijn nieuw in de Apple Store, want Apple verkoopt nu ook Belkin’s nieuwe Boost Up-lader voor de iPhone en Apple Watch. Deze lader is een soort alternatief voor de AirPower en laadt zowel je iPhone als Apple Watch op. Daarnaast is er nog een nieuwe USB-C-naar-HDMI-adapter van Belkin te koop.

Belkin Boost Up voor iPhone en Apple Watch

De Belkin Boost Up oplaaddock is geschikt om drie apparaten tegelijk op te laden. Twee daarvan worden draadloos opgeladen: je iPhone en Apple Watch. De dock ondersteunt Qi-laden met 7,5 W, wat bij iPhones de snelste manier van draadloos opladen is. De ingebouwde Apple Watch-lader staat, net als de iPhone-lader, rechtop, zodat je het scherm van de Apple Watch makkelijk kan aflezen. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij het gebruik van de nachtklokmodus.

Voorkant van Belkin Boost Up dock voor iPhone en Apple Watch.

Het derde apparaat moet je opladen via de 5 Watt USB-A ingang aan de achterkant van de dock. Ironisch genoeg stelt Apple het opladen van de AirPods voor, waardoor je dus in principe dezelfde apparaten kan opladen als met de nog steeds niet beschikbare AirPower. De dock ondersteunt ook draadloos opladen via een hoesje tot maximaal drie millimeter dik. De Boost Up-dock wordt geleverd met een lichtnetadapter en is geschikt voor alle iPhones die draadloos opladen ondersteunen.

Achterkant van Belkin Boost Up dock voor iPhone en Apple Watch.

De Belkin Boost Up dock voor iPhone en Apple Watch kost €159,95 en is beschikbaar in zowel wit als zwart. De lader ligt vanaf vandaag exclusief in de Apple Stores, maar is ook gewoon online te bestellen. Lees ook nog onze eerdere review van de Belkin Boost Up-draadloze lader voor iPhone.

Nieuwe Belkin USB-C-naar-HDMI-adapter

Tot slot is Belkin’s eerder aangekondigde USB-C-naar-HDMI-adapter nu verkrijgbaar in de Apple Store. Met deze adapter kun je je MacBook, MacBook Pro of iMac met USB-C aansluiten op bijvoorbeeld een HDMI-scherm. Maar je kan hem ook gebruiken in combinatie met de nieuwe iPad Pro. Op deze manier kun je een tv-scherm als extra scherm voor je iPad gebruiken en het beeld spiegelen of gebruiken in combinatie met een app die een tweede scherm ondersteund.

De adapter ondersteunt Dolby Vision en HDR-video’s en dankzij HDCP 2.2 kun je beschermde content van iTunes en Netflix streamen. De adapter biedt een maximale resolutie van 4K bij 60Hz, dus je beelden kunnen in de hoogste kwaliteit doorgestuurd worden. Door deze specificaties is de adapter wel aan de dure kant. Voor €59,95 is hij voor jou. Momenteel is deze alleen online te bestellen en nog niet verkrijgbaar in de fysieke Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 december 2018, 16:01
Categorie Accessoires
Onderwerp belkin
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.