Banded Apple Watch 2

Banded: Apple Watch-case geeft horloge compleet nieuw uiterlijk

Niet tevreden over het ontwerp van de Apple Watch? De Banded is een case voor het horloge, die het uiterlijk compleet verandert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Banded Apple Watch

Er wordt voor de verkoop van de Apple Watch al flink wat gediscussieerd, en bij veel van deze gesprekken komt vooral één onderwerp voorbij: het design. De één vindt de Apple Watch een prachtig apparaat, terwijl een ander het ontwerp helemaal niks vindt. Speciaal voor die laatste groep gaat accessoiremaker designed by many een Apple Watch-case uitbrengen, die de Apple Watch een compleet ander uiterlijk geeft.

Banded Apple Watch 2De voorkant van de Banded is onbedekt, waardoor je het Force Touch-aanraakscherm nog steeds kunt gebruiken. Aluminium knoppen bovenop de knop en digitale kroon aan de zijkant zorgen ervoor dat je de Apple Watch als vanouds kunt bedienen. Ook de onderkant is nog steeds open, waardoor de hartslagmeter nog steeds je pols aanraakt.

De Banded biedt enkel een alternatief ontwerp voor de Apple Watch, waarmee het horloge er vooral wat ruwer uitziet. Daarnaast willen de makers een waterdicht alternatief maken, waarmee je een half uur onderwater kunt blijven met het horloge. De Apple Watch is van zichzelf spatwaterdicht, maar het is vooralsnog onduidelijk hoe goed deze waterbescherming exact is.

De maker van de Banded is er vroeg bij: de Apple Watch is nog niet eens te koop en er is nu al een case voor het horloge. Het lijkt echter te gaan om een vroege preview. Het Banded is nog niet te koop, maar zal vanaf april via Kickstarter te bestellen zijn. Aangezien Kickstarter-campagnes meestal een maand duren, worden de eerste modellen op zijn vroegst pas in mei verstuurd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2015, 9:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, case

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.