Apple zoekt naar nieuwe Siri-engineers

Apple is op zoek naar nieuwe Software Engineers voor Siri op de iPhone 4S. Zij zouden zich bezighouden met de interface en de verschillende talen achter de spraakdienst.

iPhone 4S SiriUit een aantal opgedoken vacatures blijkt dat Apple op zoek is naar personeel om Siri voor de iPhone 4S te verbeteren. Apple zou op zoek zijn naar twee ‘iOS Software Engineers’ die zich bezig gaan houden met de techniek achter Siri en een drietal engineers om de virtuele assistent naar andere talen om te zetten.

De twee iOS Software Engineers worden ingezet voor diverse taken. In één van de vacaturebeschrijvingen wordt uitgelegd hoe een werknemer zich vooral bezig zou houden met de interface achter gesprekken die de gebruiker met Siri uitvoert. De tweede vacature is een stuk breder: deze persoon gaat zich veel meer richten op het verwerken van verschillende applicaties in Siri’s interface. De ‘Language Technologies Engineers’ moeten helpen met het implementeren van verschillende talen in Siri.

Dat het Siri-team constant groeit is niet verrassend: Apple zet met de iPhone 4S immers veel in op de virtuele assistent. De vacature-omschrijvingen zorgen er echter voor dat we een klein kijkje in de keuken van Apple kunnen nemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 13:21
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen apple, siri, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.