Apple zet indiegames in het zonnetje in nieuwe App Store-rubriek

De App Store heeft een nieuwe Indiegame uitgelicht-rubriek, waarin geprezen indiegames komen te staan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ICS Device 6 iPad iPhone GvdWApple heeft een nieuwe pagina in de App Store geïntroduceerd, waarop eens in de zoveel tijd een nieuwe indiegame zal worden uitgelicht. Apple wil op deze manier gerenommeerde iPhone- en iPad-spellen van onafhankelijke ontwikkelaars in de schijnwerpers zetten. De pagina trapt af met Device 6, een universele iOS-game die het ook goed deed tijdens de iCulture Awards van 2013. Apple wil eens in de zoveel tijd een nieuwe indiegame in het zonnetje zetten.


Indiegame uitgelicht App Store iOSApple voegt wel vaker nieuwe pagina’s toe aan de App Store, maar meestal betreft het lijstjes waarin apps binnen een bepaald genre op een rij worden gezet. De nieuwe pagina, genaamd ‘Indiegame uitgelicht’, richt zich op een enkel spel dat wordt besproken. Naast Device 6 wordt er op de pagina ook gelinkt naar andere games van ontwikkelaar Simogo, waaronder Year Walk en Beat Sneak Bandit.

De verwachting is dat Apple eens in de zoveel tijd een nieuwe game zal bespreken op de pagina Indiegame uitgelicht. Hoe vaak er een nieuwe titel wordt gekozen, is nog even de vraag. Het kan zijn dat de rubriek net zo vaak ververst zal worden als de App van de Week, maar wellicht kiest Apple voor een minder reguliere aanpak.

Meer informatie: Indiegame uitgelicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.