Evernote verbetert ondersteuning voor Office en LinkedIn

Notitie-app Evernote leest Office-documenten, audio- en videobestanden voortaan beter uit in de presentatiemodus.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

evernoteDe populaire notitie-oplossing Evernote kan voortaan beter overweg met Office-documenten en het afspelen van audio- en videobestanden. Dat kan in de zogeheten Presentatiemodus van de applicatie. Je kan daarin ook links naar webpagina’s openen zonder die modus te verlaten. Evernote integreert voortaan ook beter met LinkedIn. Staat iemands LinkedIn-verwijzing in een (virtueel) visitekaartje? Dan kan je meteen een connectieverzoek maken.

Evernote donker startschermEvernote heeft ook de verwerking van telefoonnummers verbeterd, wat inhoudt dat nummers beter terecht moeten komen in de juiste contactvelden als je een visitekaartje inscant en digitaliseert in de applicatie. Een toezegging die we lastig op waarheid kunnen staven, omdat er nou eenmaal heel veel verschillende visitekaartjes en heel veel verschillende manieren van een telefoonnummer opschrijven zijn. Wat wel absoluut een verbetering is, is dat je nu ook enkele visitekaartjes naar je contactenlijst kan opslaan.

Versie 7.3.2 van Evernote op iPhone en iPad doet voortaan ook aan afbraakstreepjes in teksten die je op foto’s en PDF-documenten annoteert, heeft eenvoudigere knoppen om notitieboeken aan te maken en te zoeken in het Notitieboek-overzicht en handig: voortaan kan je ook meerdere foto’s selecteren uit je fotoalbum om aan een notitie toe te voegen. Waar je vervolgens zonder problemen ook witregels tussen kan zetten en tussen kan schrijven. Een truc die tijd bespaart dus. Als laatst moeten ook de prestaties van de app erop vooruit zijn gegaan.

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:58
Onderwerpen evernote, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.