Mogelijke Apple Watch-verpakking te zien op website Apple

De mogelijke verpakking voor de Apple Watch is te zie op een nieuwe pagina van Apple's website. Het getoonde doosje is wit, langwerpig en minimaal in ontwerp.

We hebben de Apple Watch al uitgebreid gezien tijdens meerdere evenementen, maar we weten nog steeds niet hoe hij verpakt zal worden. Een nieuwe foto op Apple’s vacaturewebsite lijkt echter te verklappen in wat voor doosje de Apple Watch zal worden aangeboden. Op de afbeelding is een langwerpige doos te zien, die onscherp in de voorgrond ligt.


Apple Watch verpakking

Het simpele, witte doosje lijkt een enkele opening te bevatten om het horloge in te stoppen, met op de voorkant een afbeelding van de Apple Watch. Een vrij minimalistische verpakking, die lijkt aan te sluiten op de dozen van bijvoorbeeld de iPhone en iPad. Jonathan Ive vertelde onlangs in een interview dat het design van de Apple Watch-verpakking zo minimaal mogelijk zal worden. De Apple Watch Edition zou de uitzondering worden, met een veel luxere doos.

De verpakking op de afbeelding lijkt bedoeld voor de Apple Watch, maar er is nog één mogelijkheid: het doosje zou ook enkel een horlogeband voor de Apple Watch kunnen bevatten. Het pakmateriaal lijkt ook vrij compact, waardoor het wellicht lastig is om bijvoorbeeld een oplader met kabel er in te stoppen. We weten het op 24 april zeker: dan begint de verkoop van de Apple Watch. Eerder hebben we alles over de Apple Watch-verkoop op een rij gezet.

Via 9to5Mac

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 maart 2015 om 10:30
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.