NOS-app ondersteunt Chromecast en laat je weerfoto’s insturen

De iOS-app van de NOS is vandaag verder uitgebreid met onder meer ondersteuning voor de Google Chromecast. Ook blader je nu gemakkelijker door artikelen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

NOS iPhone iPad app De officiële iOS-app van de NOS is er vandaag weer wat gemakkelijker op geworden. Na het installeren van versie 4.1 kun je video’s rechtstreeks naar een Chromecast sturen en zijn er wat andere kleine verbeteringen doorgevoerd.

Zo kun je nu door verschillende artikelen bladeren als je van links naar rechts en van rechts naar links over het scherm veegt. Ook is er een nieuwe knop toegevoegd aan het ‘Weer’ gedeelte van de app. Als je op het rode cameraatje tikt kun je direct een weerfoto insturen met een e-mailbericht.

NOS Chromecast-ondersteuning

De belangrijkste nieuwe functie van de NOS-app is de ondersteuning van de Google Chromecast. Dit kleine apparaatje steek je in je TV, zodat je er vervolgens vanaf je iPhone video’s naar kunt versturen. Apps moeten de Chromecast wel eerst ondersteunen voordat dit mogelijk is. Ook de NOS-app kan vanaf vandaag dus in dat rijtje genoteerd worden.

De grote vraag voor Apple-liefhebbers is natuurlijk wanneer de NOS-app ook de overstap maakt naar de nieuwe Apple TV. Eind oktober liet de NOS aan ons weten dat er concrete plannen zijn voor een tvOS-app, en dat er de komende weken belangrijke beslissingen genomen zouden worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 21:56
Categorie Apps
Onderwerpen chromecast, nos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.