Apple Watch horlogeband

‘Apple gaat rood horlogebandje voor Apple Watch aankondigen’

Apple gaat waarschijnlijk een rode horlogeband voor de Apple Watch aankondigen, die deel uitmaakt van de PRODUCT(RED)serie. Een deel van de opbrengst gaat naar aidsonderzoek.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch horlogebandNaast alle nieuwe iPhones, iPads en Apple TV’s gaat Apple misschien ook een iets meer bescheiden product aankondigen vanavond: een rode horlogeband voor de Apple Watch. Deze rode band maakt deel uit van de PRODUCT(RED)-serie, waarvan een deel van de opbrengst gaat naar aidsonderzoek.

De rode Apple Watch-band werd gespot door techjournalist Larry Greenberg, die een foto hiervan plaatste op Twitter.

De nieuwe horlogeband voor de Apple Watch is een beetje een publiek geheim. In april werd de rode band bijvoorbeeld al gespot, toen deze werd gedragen door wielrenner en voormalig rugbyspeler Will Carling.

Eerder deze maand werd ook al beweerd dat Apple nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch Sport zal onthullen. Dit zou gebeuren tijdens het evenement dat vanavond van start gaat. Er zou nog meer op de planning staan voor de Apple Watch: we krijgen wellicht ook meer te horen over watchOS 2, de eerste grote software-update voor de Watch. Een compleet nieuwe Apple Watch zal waarschijnlijk niet worden aangekondigd – dit bewaart Apple voor volgend jaar.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 22:51
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.