scoremaster-logo

ScoreMaster: voorspel voetbaluitslagen en strijd tegen je vrienden

In ScoreMaster kun je het voor eens en voor altijd opnemen tegen je vrienden met het voorspellen van voetbaluitslagen. Daarbij kun je ook nog eens een aardig zakcentje verdienen en een echte bal winnen voor je favoriete amateurclub.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het nieuwe voetbalseizoen is alweer een maandje aan de gang, waardoor het voor voetballiefhebbers weer interessant is om voorspellingen te doen. Voor de iPhone en iPad zijn daar diverse manieren voor met verschillende apps, maar ScoreMaster is een aantrekkelijke app om het tegen de rest van Nederland op te nemen. We schreven al eerder over deze app, die toen nog Predict-A-Ball heette. In de tussentijd heeft de app de nodige nieuwe functies gekregen.

Speel voor je favoriete amateurclub

In ScoreMaster log je in met je Facebook-account en sluit je je aan bij jouw stad om te strijden tegen vrienden en de rest van Nederland binnen verschillende ranglijsten. Nieuw is dat je je kunt aansluiten bij een amateurclub, zoals die oude voetbalclub waar je als klein jongetje jarenlang speelde. Met het voorspellen van wedstrijden ontvang je punten. Als alle spelers die zich bij een amateurclub aangesloten hebben bij elkaar 2000 punten behaald hebben, ontvangt de club een echte Derby Star-bal.

scoremaster-1   scoremaster-2

Een andere leuke extra is dat je met het voorspellen van wedstrijden geld kunt verdienen. In elke speelronde krijg je twaalf wedstrijden voorgeschoteld. Deze wedstrijden zijn niet alleen afkomstig uit de Eredivisie, maar ook uit het Europese voetbal. Bij elf van de twaalf wedstrijden kies je de winnende partij, maar bij de twaalfde wedstrijd voorspel je ook wat de precieze uitslag zou zijn. Mocht je de gelukkige zijn dat je alle wedstrijden goed voorspeld hebt, dan ontvang je €400.

scoremaster-3   scoremaster-4

Tot slot kun je in de app nu direct tegen je Facebookvrienden spelen en wordt jouw voetbalkennis getest met een quizvraag, waardoor ScoreMaster veel competitiever wordt dan voorheen. De eeuwige discussies over wie de beste voetbalkenner is, kunnen nu eindelijk eens worden beslecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 17:47
Categorie Apps
Onderwerp voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.