Apple Watch te bestellen vanaf 17 juli 7:01 uur Nederlandse tijd

De Apple Watch gaat vanaf 7:01 uur in de verkoop op 17 juli 2015. Vanaf dat moment kun je in Nederland jouw bestelling plaatsen.

apple-watch-nederlandDe Apple Watch gaat in Nederland om 7:01 uur in de verkoop. Dat blijkt uit informatie in de Apple Store-app, zo ontdekten we op de iCulture-redactie. Tot nu toe was nog onbekend wanneer de verkoop van start zou gaan. In andere landen startte de verkoop een uurtje later.

Apple Watch vanaf 7:01 uur

Je kunt dus vrijdagochtend al om 7:01 uur gaan klaarzitten met je creditcard of andere betaalmethode in de hand, om snel jouw gewenste model te reserveren of te bestellen. Je kunt ook in de rij gaan staan bij de fysieke Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Opmerkelijk: Apple heeft voor de start van de verkoop in Nederland geen media uitgenodigd om vanuit Amsterdam live verslag te doen. Dat wijst erop, dat Apple in Amsterdam geen grote drukte verwacht.

Bestellen kan via de online Apple Store.

apple-watch-tafel-apple-store

Apple Watch eerst bekijken in de winkel?

Wil je eerst bekijken hoe de Apple Watch bevalt, dan kun je terecht in de Apple Stores in Nederland. Wil je verschillende modellen passen, dan zul je een afspraak moeten maken. Je krijgt dan 15 minuten de tijd om de Apple Watch om je pols te doen en vragen te stellen aan de medewerker. In de winkel staan ook grote vitrines opgesteld, waarin de verschillende modellen staan uitgestald. Daarnaast zijn er demo-modellen, waarmee je zelf hands-on bezig kunt gaan. Hierop draait demo-software, dus je kunt niet alles zelf proberen (maar wel voldoende om te weten hoe de bediening bevalt).

apple-watch-7-uur

Gelijktijdig met Nederland gaat ook de verkoop van de Apple Watch in Zweden en Thailand van start. Nederland hoort deze keer bij de derde groep landen, terwijl België nog helemaal niet weet wanneer de verkoop gaat starten. Behalve bij de Apple Stores kun je voor het eerst ook bij Apple Premium Resellers terecht.

Meer informatie lees je in Apple Watch kopen.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 61 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.