KLM introduceert app voor Apple Watch

KLM heeft een app uitgebracht voor de Apple Watch. Met de KLM-app check je vluchtinformatie en kun je inchecken bij je vlucht, zodat je de iPhone er niet meer bij hoeft te pakken.

De KLM-app voor iOS werkt voortaan ook op de Apple Watch. In de speciale Watch-app krijg je te zien waar je vlucht vertrekt, hoe lang het nog duurt tot je in de lucht hangt en hoeveel airmiles je hebt gespaard. Je kunt bovendien vanaf de Apple Watch inchecken bij een vlucht.

KLM op de Apple Watch

Je installeert de KLM-app vanuit de Apple Watch-app op de iPhone. Je zoekt daar naar ‘KLM’ in de lijst, waarna je met een schakelaar de app op de Apple Watch zet.

De nieuwe update voor KLM op de iPhone bevat ook een paar andere verbeteringen. Zo zie je bij een boeking voortaan meereizende baby’s en is de app beter leesbaar op lichte achtergronden. In een volgende update zal ook het Flying Blue-transactieoverzicht weer naar de app terugkeren.

KLM Apple Watch 1 KLM Apple Watch 2

Dit is alweer de tweede Nederlandse Apple Watch-app voor luchtreizigers. We schreven eerder dit jaar nog over de onofficiële Schiphol-app voor Apple Watch, waarmee je kunt zien bij welke terminal je moet zijn. De KLM-app is wat dat betreft iets uitgebreider, door je ook te helpen met inchecken. Daar staat uiteraard tegenover dat KLM zich richt op vluchten van maar één luchtvaartmaatschappij.

Met dank aan alle tipgevers.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 juli 2015 om 19:53
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.