klm

KLM introduceert app voor Apple Watch

KLM heeft een app uitgebracht voor de Apple Watch. Met de KLM-app check je vluchtinformatie en kun je inchecken bij je vlucht, zodat je de iPhone er niet meer bij hoeft te pakken.

De KLM-app voor iOS werkt voortaan ook op de Apple Watch. In de speciale Watch-app krijg je te zien waar je vlucht vertrekt, hoe lang het nog duurt tot je in de lucht hangt en hoeveel airmiles je hebt gespaard. Je kunt bovendien vanaf de Apple Watch inchecken bij een vlucht.

KLM op de Apple Watch

Je installeert de KLM-app vanuit de Apple Watch-app op de iPhone. Je zoekt daar naar ‘KLM’ in de lijst, waarna je met een schakelaar de app op de Apple Watch zet.

De nieuwe update voor KLM op de iPhone bevat ook een paar andere verbeteringen. Zo zie je bij een boeking voortaan meereizende baby’s en is de app beter leesbaar op lichte achtergronden. In een volgende update zal ook het Flying Blue-transactieoverzicht weer naar de app terugkeren.

KLM Apple Watch 1 KLM Apple Watch 2

Dit is alweer de tweede Nederlandse Apple Watch-app voor luchtreizigers. We schreven eerder dit jaar nog over de onofficiële Schiphol-app voor Apple Watch, waarmee je kunt zien bij welke terminal je moet zijn. De KLM-app is wat dat betreft iets uitgebreider, door je ook te helpen met inchecken. Daar staat uiteraard tegenover dat KLM zich richt op vluchten van maar één luchtvaartmaatschappij.

Met dank aan alle tipgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2015, 19:53
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, klm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.