apple-watch-promotiefoto

Tim Cook: ‘Apple Watch in april in Europa verkrijgbaar’

De Apple Watch is in april ook buiten de Verenigde Staten verkrijgbaar. Dit vertelde Tim Cook aan personeel van een Duitse Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-promotiefotoDe Apple Watch is in april dit jaar ook buiten de Verenigde Staten te koop. Dit vertelde Tim Cook afgelopen week aan personeel in een Duitse Apple Store. Dat is goed nieuws voor Nederlandse en Belgische Apple-fans die de Apple Watch vroeg in huis willen halen: zij hoeven niet af te reizen naar Amerika.

De eerste iPhone was in 2007 enkel verkrijgbaar in de Verenigde Staten, waardoor het lastig was om hem in Nederland te kopen en te gebruiken. De iPad 1 kwam pas weken na de Amerikaanse verkoop naar Nederland toe. De uitspraak van Cook wijst er op dat dit zich niet zal herhalen met de Apple Watch.

Cook zei niks over wanneer de verkoop in Nederland of België van start gaat – voorgaande jaren werd de iPhone een paar weken later pas hier verkocht. Duitsland bevindt zich samen met Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten in de eerste groep landen waar Apple-producten worden verkocht. Als Duitsland veel eerder is dan Nederland, is het echter voor fanatiekelingen makkelijker om naar het buitenland te reizen.

Apple heeft nog geen exacte verschijningsdatum voor de Apple Watch bekendgemaakt. We weten alleen dat het horloge in april verschijnt – volgens recente geruchten begin april. Op maandag 9 maart is er een groot Apple-evenement waarbij meer informatie zal worden bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 maart 2015, 19:06
Categorie Apple
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.