App Store-icoontje op Apple Watch.

Reacties voor: iCulture peilt: gebruik jij Apple Watch-apps van derden?

Ben jij een fanatieke gebruiker van Apple Watch-apps die door derden zijn gemaakt, of heb jij genoeg aan de standaardapps die Apple meelevert? Laat het weten in onze poll!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Tja, wat zou ik moeten stemmen? Ik hèb allerlei apps van derden op mijn Apple Watches staan, maar ik heb al drie(?) jaar mijn smartwatches (ook Wear OS) niet meer gebruikt.

  2. Eigenlijk kan ik die er allemaal af gooien, valt me nu op. Ik heb er wel een paar op staan, maar die gebruik ik dus nooit.

  3. Nog absoluut niks tegen gekomen dat de eeuwige abonnementskosten waard is…

  4. Ik heb 2-3 aangegeven. Het is een beetje lastig om te zeggen. Naast een sport app heb ik er ook authenticatie apps op staan, die vooral handig zijn om zaken van mijn werk te accepteren via m’n Watch. Dit vereist wel de app. Heel veel gebruik ik dat niet.

    Apps op de Watch zijn ook niet echt nodig. Het gaat mij er vooral om dat de basisfuncties in iOS soms erg handig kunnen zijn op de Watch. Berichten/meldingen zien, betalen met Apple Pay, boarding pas bij het vliegen. Voor de meeste andere zaken gebruik ik wel gewoon mijn iPhone of MacBook

  5. Een sportapp (WorkOutDoors, onmisbaar als serieuze hardloopapp), iCatcher voor podcasts, Stocard voor m’n Bonuskaart en andere klantenkaarten, Storytel voor audioboeken, Pedometer voor stappen tellen en Metronaut (metronoom en stemapparaatje) gebruik ik allemaal dagelijks of wekelijks. Zonder apps van derden zou de Watch mij echt niet genoeg bieden voor het geld.

  6. Ik heb er 9 geïnstalleerd staan, maar gebruik er (als in ik start ze zelf op) maar 3.
    De andere staan geïnstalleerd om zo bepaalde notificaties op de Watch af te kunnen handelen, waardoor ik die app op zowel Watch als iPhone niet hoef te openen…

  7. WorkOutDoors ❤️❤️❤️

  8. Ik raad Strong aan voor de fanatieke sportschool-gangers! Erg fijne (en gratis) app voor bijhouden van je voortgang en prestaties, plus handige rest timers en uitleg over oefeningen.

  9. Ook voor mij geldt dat ik apps van derden op mijn watch nooit gebruik via mijn watch.

  10. Ik zou niet zonder Stocard (klantenkaarten), Day One (dagboek) Shazam kunnen (geldt dit nog als een app van derden?) op de Apple Watch.

    Daarnaast gebruik ik ook regelmatig OneFootball voor het volgen van voetbaluitslagen, AutoSleep (al ga ik hiermee denk ik stoppen na watchOS 9) en apps voor parkeermeters.

    Ik heb nog wel wat andere apps van derden geïnstalleerd staan, maar die gaan zelden open.

  11. Stocard kun je vervangen door pass4wallet. Kost je een uurtje, maar dan staan al je klantenkaarten gewoon in Apple Wallet

  12. @Flieps: Wauw! Dat ga ik vanavond even checken, want dat zou zalig zijn.

  13. @Mathieu: Ik had ook mbv pass4wallet mijn pasjes gescand (had ook Stocard) maar ik vond het onhandig zodra je veel pasjes hebt en de volgorde zelf ook niet kan aanpassen. Inmiddels ben ik weer terug naar Stocard!

  14. @John: Heb ik geen last van. De betreffende kaart verschijnt op mijn homescreen zodra ik de winkel in stap. Dus als ik bij AH ben, verschijnt de bonuscard. Ben ik bij IKEA, dan mijn Family pas

  15. Tja heb ik apps van derden ja dat wel, heb wel grote opruiming gehouden.
    Ik merk dat ik amper wat mijn Watch doe, het is een handige pinpas om de pols met klantenkaarten via Stocard.

    Verder staat dan nog Microsoft Authenticator erop, maar de andere apps zijn vrij nutteloos

    Telegram
    Ns
    Outlook
    WeatherPro

    Deze heb ik weer verwijderd van de Watch, omdat niks nuttigs toevoegt.

  16. Externe apps zijn vooral nieuws-apps, weer-apps en een bedieningsapp voor mijn speakersysteem

  17. Ik gebruik vooral de vanmoof app voor het ontgrendelen van mijn fiets, en tijdens het rijden google maps navigatie.
    Thuis gebruik ik de philips remote voor bediening van mijn televisie en geluid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.