Apple vraagt merknaam ‘Live Listen’ aan

Apple heeft de merknaam aangevraagd voor Live Listen, dat mogelijk te maken heeft met iTunes Radio.

live listenApple heeft de merknaam ‘Live Listen’ aangevraagd, een maand voordat er nieuwe iPhones worden verwacht. Mogelijk gaan we er op 10 september meer van horen. De merknaam werd aangevraagd op maandag 12 augustus en gepubliceerd door het Amerikaanse patentbureau USPTO. ‘Live Listen’ zou te maken kunnen hebben met iTunes Radio of met nieuwe functies van Siri. Bij het indienen van de aanvraag heeft Apple aangegeven dat het om internationale klasses gaat voor zaken als radiotransmitters, dockingstations en begeleid luisteren (assistive listening).

De exacte klasse die Apple heeft gekozen is internationale klasse 009. Dit omvat allerlei zaken, waaronder computers, handhelds, elektronische apparaten, geluidsopname en -reproductie, audioversterkers en nog veel meer. Het handelsmerk zal ook betrekking hebben op klasse 010, dat te maken heeft met gehoorapparaten en assistive listening. Misschien zijn er aanwijzingen te vinden in de aankondigingen van iOS 7: daarin werden immers nieuwe draadloze functies voor gehoorapparaten aangekondigd.

live listen trademark

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 16:01
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, itunes radio

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.