Gelekte onderdelen bevestigen dubbele ledflitser in iPhone 5S

Gelekte onderdelen voor de iPhone 5S bevestigen dat het toestel een dubbele ledflitser krijgt. Een langgerekte opening in het glaspaneel biedt ruimte aan twee flitsers.

led iphone 5sDe aanwijzingen stapelen zich op dat Apple een dubbele ledflitser gaat toepassen in de iPhone 5S. Nieuw gelekte onderdelen bevestigen dat nog eens. Een dubbele ledflitser kan zorgen voor een betere verlichting van foto’s, ook onder zwakke lichtomstandigheden. De foto’s werden door de Franse website Nowhereelse gepubliceerd.

Ze tonen de bovenrand van het glaspaneel van de iPhone 5S, de gangbare naam voor de opvolger van de iPhone 5. Er is ook te zien dat ruimte is gemaakt voor de gebruikelijke cameralens en een microfoon aan de achterzijde.

schema iphone 5sEerder bleek al uit schematische tekeningen dat de iPhone 5S een dergelijke vorm voor de ledflitser krijgt. Dat leidt ook tot veranderingen in componenten: in plaats van een camera met aangehechte flitser zal de iPhone 5S worden voorzien van een cameramodule waarbij de flitser los wordt geproduceerd. Eerder legden we uit wat de voordelen van een dubbele flitser zijn, als de ledlampjes twee kleuren hebben. Het zorgt vooral voor natuurlijker kleuren.

iPhone 5S flitser gat zwart wit

iPhone 5S flitser gat meerdere onderdelen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 16:04
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen flitser, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.