Even patsen: 15 euro voor je eigen dummy iPhone 5C op eBay

Voor 15 euro koop je een iPhone 5C dummy op eBay. Er is keuze uit wit en zwart en er is gebruikgemaakt van gelekte informatie. Dus geen garantie.

iphone 5c dummy
Voor €14,99 kun je op eBay alvast een dummy kopen van de iPhone 5C. Winkeleigenaren die hun klanten alvast een voorproefje willen geven op de goedkope iPhone kunnen bij meerdere aanbieders terecht. De displaymodellen functioneren uiteraard niet, maar je kunt ze wel mooi neerzetten in de etalage of gebruiken om alvast de pasvorm van accessoires te checken.

iphone 5c dummy witOverigens heb je dan nog geen garantie dat een hardcase perfect past, want de makers van deze plastic dummy’s baseren zich op foto’s die op internet circuleren. Sinds 2009 worden er al dummy’s gemaakt van nieuwe iPhones, nog voordat ze op de markt komen. De iPhone 5C is in een zwarte of witte uitvoering verkrijgbaar, bedoeld als demomodel of als speelgoed. De aanbieder belooft een 1-op-1 overeenkomst met het origineel, waarbij de afmetingen en het gewicht ook nog kloppen. Dat laatste lijkt ons sterk, want er zijn nog geen gegevens over gewicht uitgelekt. De aanbieders denken dat de iPhone 5C een gewicht van 110 gram gaat krijgen (de huidige iPhone 5 weegt 112 gram). Alle aansluitingen en knoppen zijn ook aanwezig op deze dummy. Haasten hoef je je niet, want de eBay-verkoper heeft nog minstens tien stuks liggen.

Op de Nederlandse eBay-pagina’s zagen we ze nog niet langskomen en op Marktplaats trouwens ook niet. Over Marktplaats gesproken: die brachten vandaag een update van de iPhone-app uit, maar trokken ‘m snel weer terug vanwege fouten. De Marktplaats-app is op het moment van schrijven helemaal niet meer in de App Store verkrijgbaar.

iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 17:45
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen dummy, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.