Uitnodiging voor Apple Event in maart 2016.

Apple verstuurt uitnodigingen voor 21 maart-evenement

Apple heeft de uitnodiging van het aanstaande maart-evenement naar de pers gestuurd. We weten nu eindelijk wat de definitieve datum wordt: 21 maart!
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Uitnodiging voor Apple Event in maart 2016.

Apple heeft de uitnodigingen verstuurd voor het aanstaande maart-evenement, waar ze nieuwe producten gaan aankondigen. Het evenement vindt plaats op maandag 21 maart 2016 om 18:00 Nederlandse tijd. Zoals gebruikelijk heeft Apple nog niet verklapt welke aankondigingen er precies gedaan gaan worden, maar traditiegetrouw kunnen de speculaties alvast losbarsten op basis van de slogan: Let Us Loop You In. Tijdens dit evenement worden hoogstwaarschijnlijk de nieuwe 4-inch iPhone (iPhone SE) en 9,7 inch iPad Pro aangekondigd. Ook verwachten we nieuwe horlogebandjes voor de Apple Watch.

De slogan van 21 maart: Let Us Loop You In

De slogan van dit voorjaar zou kunnen verwijzen naar polsbandjes, maar volgens iCulture-lezers in de reacties zou het ook kunnen verwijzen naar Apple Watch-horlogebandjes of naar een ‘loop’ om terug te gaan naar de 4-inch iPhone. Verder zijn in de uitnodiging duidelijk de vier gebruikelijke kleuren van Apple-producten te zien: zilver, spacegrijs, goud en rosegoud. Dat zou erop kunnen wijzen dat de nieuwe producten in alle vier kleuren verkrijgbaar zouden zijn. Er was bij de iPads al wel goudkleur mogelijk, maar nog geen rosegoud. Ook was er nog geen 4-inch iPhone in rosegoud.

21 maart: alleen voor media

Apple heeft alleen media uitgenodigd voor het evenement, dat zal plaatsvinden op de Apple-campus in Cupertino. Dat wijst erop dat het een relatief klein evenement wordt, waar geen grote zaal voor hoeft te worden afgehuurd. Het is bevestigd dat het event gevolgd kan worden via een livestream (zie hieronder).

Wat kun je van iCulture verwachten?

apple keynoteBij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe iPhone, iPad en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties onder de artikelen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Livestream op 21 maart

Apple gaat ook een livestream beschikbaar stellen van het evenement, zo blijkt uit onderstaande afbeelding. We zijn daarbij benieuwd op welke manier Apple de livestream gaat aanbieden op de nieuwe Apple TV 4, aangezien daar voorheen een apart kanaal voor beschikbaar was. Mogelijk gaat Apple een aparte app uitbrengen, waarmee je de livestreams kunt kijken. Verder kun je het event gewoon live meekijken via je iPhone, iPad, computer (Mac of Windows 10 met Edge) of tweede en derde generatie Apple TV.

Apple event op 21 maart, livestream

Verwachtingen voor Apple-event

Er gaan al langere tijd geruchten over wat Apple allemaal aan gaat kondigen tijdens dit nieuwe evenement. Apple lijkt er klaar voor te zijn om een nieuwe 4-inch iPhone uit te brengen, maar hoe ziet deze er nou uiteindelijk uit? En in hoeverre lijkt de kleinere 9,7 inch iPad Pro op de onlangs verschenen 12,9 inch iPad Pro? Wat te denken van de Apple Watch-bandjes? In een apart artikel hebben we al onze verwachtingen voor het maart-event op een rijtje gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2016, 14:52
Categorie Apple
Onderwerpen event, ipad air 3, ipad pro, iPhone SE

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.