Beta 6 van tvOS 9.2 voor Apple TV met iCloud-fotobibliotheek beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft de zesde beta van tvOS 9.2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. In tvOS 9.2 voor de Apple TV kun je apps in mappen plaatsen en je foto's bekijken via iCloud-fotobibliotheek.

Apple TV met muziek in tvOS.
Heb je een vierde generatie Apple TV? Dan kun je je alvast klaarmaken voor de nieuwste update. tvOS 9.2 is al even in beta, maar vandaag heeft Apple alweer de zesde beta van deze update uitgebracht. tvOS 9.2 brengt een aantal welkome toevoegingen aan het besturingssysteem voor de nieuwste Apple TV, zoals iCloud-fotobibliotheek en het plaatsen van apps in mappen. Zojuist is dus de zesde beta beschikbaar gekomen voor ontwikkelaars.

tvOS 9.2 beta 6 met iCloud-fotobibliotheek en meer

In tvOS 9.2 worden een aantal functies onder handen genomen en toegevoegd. Zo koppel je eenvoudig een draadloos toetsenbord, zodat je eenvoudiger tekst in kunt voeren. En heb je last van een chaotisch ingedeeld beginscherm? Dan is er goed nieuws, want met ingang van tvOS 9.2 kun je apps indelen in mappen zoals je dat ook op de iPhone en iPad kan doen. Maar tvOS 9.2 biedt nog meer kleine nieuwe functies en bugfixes. Een volledig overzicht vind je in het artikel hieronder.

Bekijk ook

Dit zijn de nieuwe functies in tvOS 9.2 voor Apple TV

tvOS 9.2 brengt een aantal handige nieuwe functies naar de vierde generatie Apple TV. Welke nieuwe functies kun je allemaal verwachten? In dit artikel vind je een handig overzicht van wat komen gaat.

tvOS 9.2 beta 6 downloaden

De zesde beta van tvOS 9.2 download je rechtstreeks via de vierde generatie Apple TV als je al eerder een betaversie gedownload hebt. De update is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars, waardoor je als eindgebruiker nog even moet wachten op de publieke versie. Deze wordt zeer binnenkort verwacht.

Bekijk ook

tvOS voor Apple TV: het complete overzicht

Alles over tvOS, de software waarop de Apple TV draait. Welke tvOS versies zijn er verschenen, wat zijn de algemene functies van tvOS en welke mogelijkheden heb je allemaal? Je leest het allemaal in dit tvOS-overzicht.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.