Apple TV met tvOS.

Beta 6 van tvOS 9.2 voor Apple TV met iCloud-fotobibliotheek beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft de zesde beta van tvOS 9.2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. In tvOS 9.2 voor de Apple TV kun je apps in mappen plaatsen en je foto's bekijken via iCloud-fotobibliotheek.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV met muziek in tvOS.
Heb je een vierde generatie Apple TV? Dan kun je je alvast klaarmaken voor de nieuwste update. tvOS 9.2 is al even in beta, maar vandaag heeft Apple alweer de zesde beta van deze update uitgebracht. tvOS 9.2 brengt een aantal welkome toevoegingen aan het besturingssysteem voor de nieuwste Apple TV, zoals iCloud-fotobibliotheek en het plaatsen van apps in mappen. Zojuist is dus de zesde beta beschikbaar gekomen voor ontwikkelaars.

tvOS 9.2 beta 6 met iCloud-fotobibliotheek en meer

In tvOS 9.2 worden een aantal functies onder handen genomen en toegevoegd. Zo koppel je eenvoudig een draadloos toetsenbord, zodat je eenvoudiger tekst in kunt voeren. En heb je last van een chaotisch ingedeeld beginscherm? Dan is er goed nieuws, want met ingang van tvOS 9.2 kun je apps indelen in mappen zoals je dat ook op de iPhone en iPad kan doen. Maar tvOS 9.2 biedt nog meer kleine nieuwe functies en bugfixes. Een volledig overzicht vind je in het artikel hieronder.

tvOS 9.2 beta 6 downloaden

De zesde beta van tvOS 9.2 download je rechtstreeks via de vierde generatie Apple TV als je al eerder een betaversie gedownload hebt. De update is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars, waardoor je als eindgebruiker nog even moet wachten op de publieke versie. Deze wordt zeer binnenkort verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2016, 21:53
Categorie iOS
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.