Apple TV App Store

Apple TV App Store krijgt ‘Niet op deze Apple TV’ aankooplijst

De App Store op de Apple TV heeft er een handige nieuwe aankooplijst bij gekregen. Vanaf nu kun je in een overzicht alle apps zien die je al wel eens gekocht hebt, maar nog niet op je Apple TV geïnstalleerd hebt.

Apple TV App Store

Apple heeft stilletjes een nieuw overzicht toegevoegd aan het aankoopoverzicht van tvOS-apps op de Apple TV. In de nieuwe menu-optie ‘Niet op deze Apple TV’ kun je snel de apps vinden die je eerder gedownload hebt op je iPhone of iPad, en inmiddels een tvOS-app gekregen hebben.

‘Niet op deze Apple TV’

Omdat het nieuwe overzicht in de App Store te vinden is, hoef je de Apple TV niet te updaten om de lijst te kunnen vinden. De nieuwe lijst maakt het een stuk gemakkelijker om snel te zien welke iOS-apps inmiddels tvOS-ondersteuning hebben. Voorheen moest je door de lijst met alle aankopen scrollen om hier achter te komen, dezelfde lijst waar ook de tvOS-apps instonden die je al wel geïnstalleerd had.

Niet Op Deze Apple TV overzicht in de tvOS App Store.

Je opent de ‘Niet op deze Apple TV’ lijst als volgt:

  1. Open de App Store-app op de Apple TV.
  2. Ga naar Aankopen in de bovenste menubalk.
  3. Vervolgens zie je onder de lijst met Onlangs Bijgewerkt de nieuwe lijst met Niet op deze Apple TV staan.

Nieuwe aankooplijst en video previews

Het toevoegen van de ‘Niet op deze Apple TV’ lijst is de tweede verandering in korte tijd voor de App Store op de Apple TV. Zo kunnen ontwikkelaars sinds vorige week video previews aan hun apps toevoegen, zodat je in de App Store niet alleen naar afbeeldingen van apps en games hoeft te kijken, maar je ze ook in actie kunt zien in een kort filmpje.

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2016, 15:15
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.